Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Kasun, sotmès a un cateterisme


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

22.01.2008 13:18

Kasun, sotmès a un cateterisme

www.fcbarcelona.cat


Mario Kasun ha estat sotmès aquest matí a un estudi electrofisiològic invasiu per part dels doctors Xavier Viñolas i Enrique Rodríguez, de la unitat d’arítmies de cardiologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


Durant el procediment s’ha objectivat la presència d’una doble via de conducció nodal com a causa de les taquicàrdies paroxístiques supraventriculars que presentava. Se li ha realitzat una ablació amb catèter per tal d’evitar que aquestes arítmies es repeteixin en un futur. El procediment ha transcorregut sense incidències i el pacient serà donat d’alta aquesta mateixa tarda.

Les taquicàrdies supraventriculars per doble via nodal són una causa freqüent de taquicàrdies supraventriculars paroxístiques en la població general sense cardiopatia. L’ablació amb catèter de la via lenta nodal és el tractament que es tria en aquests casos, i té una eficàcia de més del 95%.
Kasun, sotmès a un cateterisme
Baixa de tres setmanes
L’evolució i l’adaptació progressiva als entrenaments durant els propers dies en marcarà la disponibilitat per a l’alta competició. El temps estimat de baixa esportiva serà d’unes tres setmanes, si tot evoluciona dins de la normalitat.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana