Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Claret i Sant Gervasi, campions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet base

19.01.2008 16:25

Les escoles Claret i Sant Gervasi, els campions

Verònica Díez/Sònia de Alba


L’Escola Claret, en categoria masculina, i l’Escola Sant Gervasi, en femenina, han guanyat les Sèries Col·legials ACB de la Divisió AXA FC Barcelona.


L’Escola Claret va derrotar La Salle Bonanova a la seva pista, seu de les finals de la Divisió blaugrana de les Sèries Col·legials ACB. El Claret va acabar tancant un marcador força ample de 55-71, però el darrer partit va ser ajustat. La Salle va mantenir un pols constant, però l’Escola Claret va saber minar els punts forts dels de la Bonanova per acabar imposant-s'hi.

En categoria femenina el matx va tenir menys història. I és que l’Escola Sant Gervasi va obrir una escletxa definitiva des dels primers compassos. El Tecla Sala no va poder respondre a les embranzides del Sant Gervasi, que va guanyar per 35 punts de diferència.

Gran expectació

Les finals van ser seguides amb atenció des de la grada. Figures com Roberto Dueñas, que ara treballa amb el planter blaugrana, no es va voler perdre un esdeveniment tant atractiu com aquest. “Per als nois, començar a jugar al col·legi, compartir aquestes experiències amb els seus companys és molt important. A més, crec que aquesta competició fonamenta moltes coses bàsiques per a l’educació”, explicava l’exjugador blaugrana.

També hi va assistir el directiu general de les seccions blaugrana, Francesc Solanellas. Evidentment, l’ACB ha supervisat tota la divisió. Fernando Martín, encarregat de màrqueting de l’ACB, va recordar que la idea és principalment la de promocionar l’esport: “Al final, del que es tracta és que els nois i les noies juguin a bàsquet i tinguin hàbits saludables. També organitzem aquesta competició perquè sigui una mena de planter d’aficionats. Això no és un projecte per buscar o crear jugadors. És un projecte perquè els més joves juguin contra els altres companys de la classe, visquin el bàsquet i que el dia de partit sigui important per a ells”.

Una nova fase

Ara tant l’Escola Claret com la Sant Gervasi aniran a jugar les fases finals de la tercera edició de les Sèries Col·legials amb els campions de la resta de divisions. Cal recordar que la Divisió AXA Barça s’enquadra en la Conferència del Mediterrani juntament amb les divisions de l’Akasvayu, el DKV Joventut i el Ricoh Manresa. En total hi ha cinc conferències: Llevant, Gran Centre, Nord, Sud i Mediterrani.

Dueñas va valorar: “Viatjar ara per tot Espanya és el premi a la trajectòria per haver jugat els partits i haver tingut la possibilitat de competir amb altres equips que han fet el mateix. És molt divertit”.
Les escoles Claret i Sant Gervasi, els campions
Els quadres
Masculí
Quarts de Final
Escola Claret – Maristes Sants-Les Corts 71-51
Escola Llor – Secretari Coloma-Claror 79-71
Liceo Francès – Escola Sant Gervasi 68-61
Escola Ipsi – La Salle Bonanova 44-66

Semifinals
Escola Claret – Escola Llor 86-54
Liceo Francès – La Salle Bonanova 50-53

Final
La Salle Bonanova – Escola Claret 55-71

Femení
Quarts de Final
Escola Llor – Tecla Sala 61-65
Escola Ipsi – Escola Claret 75-36
Liceo Francès – Escola Sant Gervasi 24-83
Maristes Sants-Les Corts – Secretari Coloma-Claror 39-49

Semifinals
Tecla Sala – Escola Ipsi 64-51
Escola Sant Gervasi – Secretari Coloma-Claror 72-50

Final
Tecla Sala – Escola Sant Gervasi 43-78


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana