Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sorteig d'abonaments per a la Copa del Rei


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

16.01.2008 13:53

Sorteig d'abonaments per a la Copa del Rei

www.fcbarcelona.cat


El Barça sorteja cinc abonaments dobles per assistir, a Vitòria, a la Copa del Rei. Per participar-hi, només cal omplir les butlletes que es reparteixen durant tot el mes de gener al Palau en els partits del primer equip de bàsquet.


A continuació comuniquem les bases del sorteig de cinc abonaments dobles per fer costat a l’AXA Barça en la 72a edició de la Copa del Rei de bàsquet que se celebra a Vitòria del 7 al 10 de febrer de 2008.

1.- Premi


Es realitzarà un únic sorteig que tindrà per finalitat escollir, de totes les butlletes lliurades durant els quatre partits de bàsquet que es disputen durant el mes de gener (iurbentia Bilbao, Panathinaikòs, Lottomatica i DKV Joventut), cinc butlletes guanyadores.

En cas que l’atzar faci que s’extregui més d’una butlleta corresponent a la mateixa persona, aquesta tindrà dret a percebre tants abonaments per a la Copa del Rei com butlletes s’extreguin amb les seves dades. Ara bé, la recepció dels premis estarà condicionada a la prèvia presentació de tantes entrades adquirides com butlletes amb les seves dades hagin resultat afortunades. Si el guanyador ho és gràcies a un abonament, el club podrà comprovar, per mitjà del seu sistema intern de control d’accés l’assistència d’aquell abonat al/s partit/s.

2.- Mecànica de participació

Tots/es aquells/es que vulguin participar en el sorteig hauran de:

a) Ser socis abonats i/o haver adquirit entrades per a un o més partits dels esmentats i conservar l’entrada amb què van assistir-hi-

b) Emplenar els cupons de participació que cada dia de partit es trobaran al Palau Blaugrana i lliurar-lo el mateix dia al lloc que s’haurà habilitat.

3.- Mecànica del sorteig

El sorteig serà públic i es realitzarà davant de notari el dia 28 de gener de 2008. Es farà de la següent manera:

a) S’extrauran cinc cupons de tots els lliurats pels participants abonats o per aquells que hagin comprat una entrada per assistir a qualsevol dels partits de gener. Els cinc cupons extrets correspondran als cinc afortunats, que rebran un abonament doble que els permetrà assistir a tots els partits de Copa del Rei.

b) Addicionalment, s’efectuaran cinc extraccions més com a reserva per si algun dels guanyadors inicials no acceptés el premi. L’ordre d’assignació respecte d’aquestes cinc reserves serà el d’extracció.

c) Un cop celebrat el sorteig, el notari tancarà l’acta, en què constarà la identificació de les cinc butlletes guanyadores amb les dades de les persones que les hagin emplenat. Es pot produir la situació que més d’una butlleta correspongui a la mateixa persona. En aquest cas, cada butlleta serà igualment guanyadora d’un abonament doble, independentment que corresponguin al mateix titular (v. punt número 1).

d) Al lloc web del club es publicaran les dades personals dels guanyadors el mateix dia 28 de gener de 2008, i el dia 30 de gener se’n publicaran els noms als diaris “Sport”, “Mundo Deportivo” i “El9”.

e) Si els/les guanyadors/es del sorteig no recollissin el seu premi, el club els assignaria als reserves per rigorós ordre d’extracció. Si s’exhaurissin també els reserves sense haver pogut assignar un o més d’un dels premis, el club podria disposar lliurement dels abonaments que no s’haguessin pogut assignar.

4.- Acceptació del premi

Els/les guanyadors/es del sorteig hauran de confirmar la seva acceptació i, per recollir el premi, hauran de presentar necessàriament l’entrada que van adquirir i/o el seu abonament. En cas que hagin resultat afortunades més d’una butlleta corresponent a un mateix titular, aquest haurà de presentar el seu abonament i/o tantes entrades adquirides com butlletes al seu nom hagin estat guanyadores.

En cap cas es podrà transferir ni cedir l’abonament objecte de sorteig a cap tercer, sigui soci del club o no, La impossibilitat d’assistència haurà de ser comunicada al club perquè aquest pugui oferir el premi al reserva que correspongui. En cap cas el premi es podrà bescanviar pel seu valor en metàl•lic.

En el moment del lliurament dels premis, els/les titulars de les cinc butlletes guanyadores signaran un document que contindrà l’acceptació del premi i la recepció amb conformitat, i s’hi declararà que no es té res per reclamar ni exigir al FC Barcelona.

L’acceptació del premi per part dels/de les guanyadors/es implica cedir els drets d’imatge de les fotos que puguin fer-se en el moment del lliurament del premi per a l‘ús publicitari.

5.- Dipòsit de les bases davant de notari

Las bases d’aquest sorteig seran dipositades davant del notari Sr. Joan Carles Ollé Favaró, de l’Il•lustre Col•legi de Notaris de Barcelona.

6.- Acceptació de les bases

La participació en el sorteig suposa l’acceptació íntegra de les bases i el coneixement de la mecànica del sorteig. En cas d’haver-hi divergències sobre la promoció i/o sobre la interpretació de les bases, els jutjats i els tribunals de Barcelona seran competents per conèixer els litigis que es puguin plantejar, de manera que els/les participants en aquesta promoció renuncien expressament a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

7.- Dades errònies. Problemes eventuals amb els cupons

Si hi hagués qualsevol error en les dades facilitades pels premiats/des i no fos possible identificar-los, el FUTBOL CLUB BARCELONA quedarà exempt de qualsevol responsabilitat.

Sorteig d'abonaments per a la Copa del Rei
Partits inclosos en la promoció
06/01 AXA FCB – IURBENTIA BILBAO

10/01 AXA FCB – PANATHINAIKÒS

23/01 AXA FCB – LOTTOMATICA ROMA

26/01 AXA FCB – DKV JOVENTUT


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana