Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Qualsevol partit fora de casa és molt complicat”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

11.01.2008 18:39

Pascual: “Qualsevol partit fora de casa és molt complicat”

www.fcbarcelona.cat


L’AXA FC Barcelona sap que els partits anteriors no poden condicionar els següents. És per això que els blaugranes ja es preparen per visitar el Polaris World Múrcia en l’última jornada de la primera fase de l’ACB.


Aquesta primera fase acabarà de definir les posicions de la Copa del Rei. Xavi Pascual, segon entrenador del Barça, explica que caldrà jugar des del respecte, sabent que “qualsevol partit fora de casa és molt complicat”.

Els homes de referència

“Hi ha vuit o nou jugadors de renom. Chris Thomas és molt bon tirador, capaç de trencar en un contra un. Ivan Opacak és un jugador exterior que sap jugar molt bé i que és capaç de generar situacions d’avantatge per a la resta de jugadors. Juan José Triguero l’any passat ho va fer molt bé, i aquest any s’ha acabat de confirmar. Diego Fajardo, exjugador del Tau, també ha tingut bones actuacions contra nosaltres. També compten amb Risacher, Anton Gavel, Kammerichs i Jimmie Hunter. Formen una plantilla amb jugadors de molta experiència a la Lliga i amb jugadors de força talent ofensiu”.

Les claus per guanyar

“És un equip difícil de defensar, perquè els seus jugadors tenen facilitat per obrir el camp. Utilitzen moltes situacions de 'pick and roll' central en què la resta de jugadors estan oberts i qualsevol pot tirar. És un equip incòmode i difícil per jugar. A més a més, estan agafant uns 10 rebots ofensius per partit. Bona part de la nostra entrada al partit recaurà en el domini del rebot ofensiu. Tenen també molta capacitat anotadora exterior. Haurem d’estar sòlids en els aspectes defensius quan els tiradors surtin dels bloquejos. Caldrà també defensar bé les situacions de 'pick and roll'. És un equip que corre bastant bé ofensivament, però que no ho fa tan bé quant a la defensa. Per tant, hauríem de poder anotar punts de contraatac”.

Pascual: “Qualsevol partit fora de casa és molt complicat”
Aprendre de l’experiència
“El Polaris Múrcia, ara mateix, té tres derrotes consecutives i comença a necessitar victòries. Els rivals que viuen aquesta situació i s’enfronten a un equip gran sempre juguen una mica per sobre del seu nivell. No podem anar a Múrcia pensant que el partit caurà pel seu propi pes, perquè no passarà així. Haurem de treballar-lo bé, sobretot, estant sòlids en la nostra defensa. Haurem d’estar molt atents als tiradors i als jugadors que van bé al rebot ofensiu. Haurem de ser capaços de tenir una certa tranquil•litat ofensiva per trobar sempre el millor tir. Tenim l’experiència de l’any passat, que vam guanyar el partit amb un tir a l’últim segon. Coneixem, per tant, la dificultat d’aquest partit”.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana