Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça TV, amb la final ACB


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

15.06.2007 14:13

Barça TV, amb la final ACB

www.fcbarcelona.cat


La final de l’ACB també tindrà cabuda a Barça TV. La televisió del FC Barcelona emetrà aquest cap de setmana partits històrics de la secció del bàsquet blaugrana.


El dia 16, a les 19.00 hores, Barça TV emetrà el partit de Lliga entre Barça i Reial Madrid corresponent a la temporada 1988-89. Abans, però, el bàsquet seguirà tenint un protagonisme especial amb l’emissió de ‘l’Habitació dels Miralls’ de Juan Carlos ‘La Bomba’ Navarro (17.30 hores) i, posteriorment, l’emissió del programa ‘Quadrat verd’, amb l’exjugador Nacho Solozábal com a protagonista.

El mateix dissabte, però, a les 22.00 hores, els bons aficionats a l’esport de la cistella tindran l’oportunitat de poder veure un altre partit històric del FC Barcelona. En aquesta ocasió, però és en el partit entre l’equip barcelonista i el Caja San Fernando de Sevilla corresponent a la temporada 1993-94.
Barça TV, amb la final ACB
Diumenge, més
Pel que fa a diumenge, el dia del primer partit de la final de l’ACB entre Reial Madrid i Winterthur FC Barcelona, la programació de Barça TV seguirà molt lligada al món del bàsquet amb les reemissions d’aquests partits històrics entre Barça i Reial Madrid (14.00 hores) i amb la reemissió també del Barça-Caja San Fernando (17.30 hores). A més, a les 15.30 hores, també es reemetrà el ‘Quadrat verd’ amb Nacho Solozábal i a les 16.00 hores ‘L’Habitació dels Miralls’ amb Juan Carlos Navarro.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana