Els sub-20 reaccionen

Bàsquet base

07.06.2007 14:00

El Winterthur Barça aub-20 ha guanyat aquest matí el Fuenlabrada a la segona jornada de la fase final del torneig. Tot i la derrota d’ahir contra el Caja San Fernando, els nois de Joan Montes encara tenen opcions de ser a la final.

Per 73-66 el Winterthur FC Barcelona ha guanyat el segon partit del Torneig sub-20. El triomf obre de nou les portes als blaugranes per lluitar pel títol. I és que l’ensopegada contra el Caja San Fernando (63-78) dimecres va posar en evidència els nervis d’un equip que ho havia fet molt bé durant les quatre concentracions prèvies. Però el Barça ha reaccionat a temps i ho ha demostrat imposant-se en un partit tens contra el Fuenlabrada.

Emoció fins al final

IMG_0424.JPGEl Winterthur ha inaugurat el marcador després que Rubén Martínez hagi comès falta sobre Xavi Rabaseda, que aconseguia el primer punt des de la línia de tir lliure. Però de seguida els madrilenys han capgirat el marcador, situació que ha obligat Joan Montes a demanar temps mort. Més tard, un cop al genoll de Mamadou Samb, que ha estat durant gran part de la temporada aturat per una greu lesió al cartíleg que li va afectar el genoll, ha inquietat els barcelonistes. Per sort no ha estat res i el jugador senegalès ha tornat a la pista minuts després.

El Fuenlabrada ha donat molts maldecaps però un triple de Xavi Forcada i un tir lliure d’Òscar Raya han deixat el marcador amb 52-54 al descans.

A la represa, Raya ha avançat el Winterthur una altra vegada. La bona selecció dels atacs i una defensa encara millor ha començat a desgastar l’Alta Gestión. Marc Fernández amb un dos més un ampliava la diferència a cinc punts (65-60) a quatre minuts del final. Dani Pérez, el millor dels blaugranes, també ha estat present al darrer tram. 13 punts, tres assistències i cinc recuperacions del base del Barça. Ara sí que la victòria blaugrana tenia consistència. 73-66 al final.
Divendres, contra l’Unicaja
El Winterthur Barça jugarà el darrer partit contra l’Unicaja demà divendres a les 10 del matí. Els malaguenys han derrotat aquest matí el Caja San Fernando (80-62) i són primers de grup. Els blaugranes hauran de guanyar l’Unicaja de 18 punts per exhaurir totes les opcions per jugar dissabte a les 7 de la tarda la final. El tècnic del Winterthur Barça, Joan Montes, està més content per l’evolució experimentada pels seus jugadors però “encara espero millorar certes coses per al partit contra l’Unicaja”. Cal apuntar també, que el Barça juga amb un dels equips més joves del campionat i sense un dels seus pivots titulars. Albert Moncasi està concentrat amb el primer equip blaugrana per completar el conjunt de Dusko Ivanovic a la semifinal de l’ACB.