A semifinals del Campionat d’Espanya

18.05.2007 17:41

A semifinals del Campionat d’Espanya (93-73)

El Júnior ‘A’ del Winterthur Barça ja és a la semifinal del Campionat d’Espanya. L’equip blaugrana ha derrotat l’MMT Estudiantes per 93-73 als quarts de final aquest migdia.

El conjunt entrenat per Josep Maria Berrocal ha guanyar l’MMT Estudiantes per 93-73 en el partit de quarts de final del Campionat d’Espanya que s’està celebrant a Barakaldo (Biscaia).

Als blaugranes els ha costat entrar en joc, sobretot en el primer quart. Michel Diouff -24 punts i 16 rebots- ha imposat la seva alçada i, després de deu minuts, el Winterthur guanyava 16-12. Al segon quart un parcial de 13-8 ha començat a encarrilar el matx. El base Konstantine Tomaradze ha dut la batuta del Barça gràcies als triples i el marcador ja ha reflectit un 41-30. A la represa ja no hi ha hagut partit. Àlex Hernández ha encistellat dos triples que completaven un parcial de 23-14. El colofó l’ha posta Xavi Rabaseda amb una esmaixada a la contra. Al darrer període, l’Estudiantes ha intentat millorar la seva imatge. De fet, els col•legials han aconseguit situar el marcador per sota dels deu punts. L’aportació de Jayson Granger -35 punts finals- no ha estat suficient com per ajustar encara més el partit.

El Winterthur Barça intentarà ocupar una plaça a la final. Això serà si guanya dissabte l'Unicaja. Els malaguenys han derrotat el Widex Sant Josep per 71-62 als quarts de final.

Fes click aquí per accedir a l’estadística del partit.
Xavi Rabaseda en una imatge d'arxiu al Torneig de L'Hospitalet
El cadet, a Terrassa
El cadet disputa el 15è Torneig de bàsquet Ciutat de Terrassa des de divendres 18 de maig fins a diumenge 20. A la primera jornada, els blaugranes s’enfronten a l’Sfèric de Terrassa, l’equip amfitrió. Dissabte jugaran contra l’MMT Estudiantes. En cas de ser primers del grup jugarien les semifinals i finals diumenge.