Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els números fan costat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

11.05.2007 18:46

Els números fan costat

Sònia de Alba


La classificació de l’ACB treu fum. El Winterthur Barça i el DKV Joventut lluiten per la tercera plaça. Un triomf blaugrana combinat amb la derrota verd-i-negra catapultaria els d’Ivanovic a la posició desitjada. La història afirma que és possible.


Els precedents són clamorosos. El Winterthur Barça té moltes més coses a favor que no pas en contra. A més, jugar a casa el darrer partit de la fase regular obliga a no fallar. Aquesta seria la primera part de la premissa que s’ha de produir perquè els homes de Dusko Ivanovic acabin tercers després de 34 jornades, posició que els donaria el bitllet cap a Europa la temporada que ve. La segona part es viurà a Badalona. El DKV Joventut rep la visita del Reial Madrid. Dissabte, circumstancialment, els blaugranes voldran com sigui un triomf blanc. La petició del Barça no és res de l’altre món.

28-0

El Winterthur Barça no ha perdut al Palau contra el Grupo Capitol Valladolid –amb totes les denominacions que ha tingut a través dels anys- des de la temporada 1984-85 en Lliga regular. Després d’aquell 97-104 els castellans no han tornat a guanyar al Palau Blaugrana. Això vol dir que el balanç és de 28 triomfs locals per cap de visitant. A tot això s’hi ha d’afegir que aquesta temporada el Valladolid té molts problemes quan juga fora de la seva pista.

10-26

Per part del DKV Joventut, en fase regular, la història no els és favorable, fet que crea més optimisme des de la banda culer. De les 36 vegades que verd-i-negres i Reial Madrid s’han vist les cares a Badalona, en 10 ocasions només ha guanyat la Penya. La temporada passada, el DKV va caure a l’Olímpic per 68-73. Tot i que la campanya 2004-2005 l’equip d’Aíto García Reneses va guanyar els blancs (78-68), havien encadenat dues temporades sense saber què era vèncer a Badalona.

El Barça-Valladolid de la temporada passada
El Barça-Valladolid de la temporada passada
El darrer Barça-Valladolid
El Winterthur Barça va assolir un triomf còmode. Va ser per 80-72. Els blaugranes, líders en solitari a l’ACB, van tenir algun moment crític però el van superar gràcies a l’encert de Navarro i a l’aportació de Shammond Williams, Rodrigo de la Fuente i Denis Marconato. Aquest partit era el previ a la disputa de la Copa del Rei de Madrid.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana