Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Lakovic, Samb i Trias tornen a l’Escola


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

24.04.2007 19:57

Lakovic, Samb i Trias tornen a l’Escola

Els jugadors del Winterthur Barça Jaka Lakovic i Jordi Trias i el del vinculat Cornellà Cheick Samb han visitat els nens de l’Europa International School de Sant Cugat del Vallès. La tarda ha estat molt distesa i divertida.


El Winterthur Barça continua amb el seguit de visites a les escoles. Ara li ha tocat el torn a l’Europa International School de la població barcelonina de Sant Cugat del Vallès. basket13.jpgLa jornada ha combinat, evidentment, la vessant esportiva amb la lúdica. I és que gran part dels nens d’aquest centre practiquen el bàsquet de manera regular. El fet de compartir la pista amb els seus ídols ha estat un autèntic regal per a les dues parts. “Ha estat molt bonic i molt agradable; t’adones de la il•lusió que els nens tenen de veure’t i el que suposa jugar en un club com el Barça”, relata Jordi Trias.

basket6.jpgEl director de l’Escola, el responsable de l’àrea d’esports i el cap d’estudis han fet de cicerones en un ‘tour’ en què tot el col•legi hi ha participat. La pista poliesportiva ha estat l’escenari principal en què uns quants privilegiats han pogut compartir passades i bàsquets. Els jugadors del Winterthur Barça han fet entrega d’una samarreta i d’una banderola a l’Europa International School, mentre que el centre de Sant Cugat ha donat una placa als tres blaugranes.

Confessions
Lakovic, Trias i Samb no s’han pogut estar de ser sincers davant de les preguntes directes dels escolars. Jordi Trias ha parlat obertament de la dificultat que suposa combinar l’esport professional amb els estudis. Cheick Samb ha dit que la dieta és molt important: “S’ha de menjar de tot per tenir un nivell físic bo”. Per la seva banda, Jaka Lakovic, que ha intentat parlar en castellà, finalment ho ha fet en anglès, idioma que dominen els estudiants d’aquesta escola de Sant Cugat del Vallès.

“Són molt alts”
basket2.jpgEl comentari generalitzat entre els menuts és que els tres jugadors blaugrana tenen una gran alçada. “Tots són molt alts i juguen molt bé. A més, no només fan bàsquets sinó que també saben passar la pilota”, explica una de les nenes que ha participat activament en un dels partits. “Jo m’he notat molt baix i sóc dels més grans de l’escola” –comenta un altre nen-. “Han fet alguna esmaixada increïble. A mi m’agradaria poder jugar algun dia al Barça, però sé que és una mica difícil, ja que s’ha de tenir molta qualitat i jo fa dos anys que he començat a jugar a bàsquet”, ens acaba reconeixent.

Lakovic, Samb i Trias tornen a l’Escola
Trias: “Ha estat un bon entrenament per a l’ACB”
Jordi Trias ha reconegut que els partidets que han disputat amb els nens i nenes de l’Europa International School pot ser un bon punt d’inici de cara a les tres jornades que els queden. “Aquests nens corren molt –sospira Trias- i pot ser un bon entrenament per a l’ACB”, acaba somrient l’ala-pivot gironí. El Jordi es queda amb la bona línia que duu el Winterthur Barça i treu ferro a la derrota a Bilbao , que simplement ha estat un moment de davallada.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana