Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Reconeixement històric


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.04.2007 21:49

Reconeixement històric

L’ACB ha reconegut, per primera vegada en la història, que un equip arribés als 1.000 partits en aquesta competició. Aquest equip és el Winterthur Barça, que en el partit contra la Penya ha arribat a aquesta xifra rodona.


Aquest reconeixement s’ha fet tot just abans de començar el partit entre el Winterhur Barça i el DKV Joventut. El president de l’ACB, Eduard Portela, i el directiu responsable de la secció, Jaume Ferrer, han lliurat Rodrigo de la Fuente, com a capità de l’equip, una placa commemorativa d’aquesta fita.

Aquests 1.000 partits disputats a la Lliga ACB suposen "un número important per a un equip gran, tan gran com ho és el Barça i per això es mereix haver estat el primer" ha destacat Dusko Ivanovic, entrenador del Winterthur FC Barcelona. Per a Roger Grimau és "tot un orgull haver pogut participar activament".

El Winterthur Barça, doncs, s’ha convertit en el primer equip que arriba als 1.000 partits en la màxima categoria. El conjunt blaugrana, doncs, és el primer equip mil·lenari de l’ACB.

D'esquerra a dreta: Portela, Ferrer i De la Fuente
D'esquerra a dreta: Portela, Ferrer i De la Fuente


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana