Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Diada de Sant Jordi amb el Winterthur Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

18.04.2007 10:05

Diada de Sant Jordi amb el Winterthur Barça

Amb motiu de la diada de Sant Jordi el Winterthur Barça proposa als amants del bàsquet més petits una jornada cultural i esportiva. Coincidint amb el partit entre els blaugranes i el DKV Joventut, el Palau s’omplirà de dibuixos.


Aquest dijous al Palau Blaugrana tots els nens i nenes que vinguin amb un dibuix de bàsquet podran optar a un premi. Els primers 200 nens que lliurin un dibuix relacionat amb el món del basquetbol rebran gratis un DVD i un llibre de la llegenda de Sant Jordi.

A on dirigir-se

Només caldrà visitar l’estand que hi haurà davant de la porta número 4 del Palau -a la zona del Bulevard- i fer-hi entrega del dibuix. Al darrere del paper hi ha de figurar el nom del nen, edat, telèfon de contacte dels pares i correu electrònic.

Els premiats

Els 3 nens guanyadors podran conèixer els jugadors del Winterthur Barça en persona. Els noms dels guanyadors es publicaran a la web i el club contactarà amb ells.
Diada de Sant Jordi amb el Winterthur Barça
La Guia de Premsa de bàsquet
Durant el partit entre el Barça i la Penya també es podrà adquirir la Guia de Premsa de bàsquet. Tot aquell qui vulgui només s’haurà de dirigir al mateix estand situat davant de la porta número 4 a la zona del Bulevard del Palau Blaugrana.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana