Victòria treballada (77-65)

31.03.2007 19:21

Tot i la gran diferència final en el resultat, el Winterthur FC Barcelona ha hagut de treballar de valent per guanyar i emportar-se una victòria que el consoliden a la tercera plaça de l’ACB.

El partit entre el Winterthur FC Barcelona i el Vive Menorca ha estat d’allò més irregular, on el final l’experiència i sobretot l’encert anotador de Navarro, Kakiouzis i De la Fuente, han fet que els blaugranes aconsegueixen una victòria que el consoliden en la part alta de la classificació de l’ACB com a tercer, a més de seguir sent el millor equip de la segona volta. A més de totes les dades, Nacho Rodríguez, ex jugador blaugrana i ara al Menorca, ha celebrat 700 partits a la lliga ACB.

Primera part estranya

QM3D0312.jpgTot i arribar al Palau com a últim classificat de l’ACB, el Vive Menorca ha plantat cara al conjunt d’Ivanovic des dels primers minuts de partit. Aquest fet, sumat a les nombroses faltes fetes pels dos equips han fet que els dos primers quarts hagin estat d’allò més estranys. L’equip entrenat per Ricard Casas ha començat el ‘matx’ per davant en el marcador, però aviat els blaugranes han fet un parcial de 8-0 que els ha posat amb un 10-6. Més tard, han estat els menorquins qui han fet un parcial de 0-8 que els ha col•locat per davant. El final del primer quart s’ha acabat amb un empat a 18. El segon quart ha estat molt semblant al primer, on el Barça no ha pogut marcar diferències amb el rival. Tot i ser un partit difícil, els d’Ivanovic han anat al descans amb sis punts d’avantatge (37-31).

Últims minuts claus

En el tercer període, el Winterthur ha sortit amb moltes ganes i fort, fet que ha posat els blaugranes a onze punts per sobre el Vive Menorca. Tot i el marge en el marcador, els menorquins no s’han vingut a baix, i ha anat retallant punts fins a posar-se a només tres punts del Barça. A només dos minuts pel final del tercer quart, Joan Carles Navarro ha sortit en el millor moment amb un triple. Les dues darreres jugades abans del final d’aquest quart, han donat cinc punts més el Winterthur que ha permès els d’Ivanovic encarar el quart període amb un 56-51 en el marcador.

qm3d0488.jpgS’estableixen diferències

En l’últim quart del partit, el Barça ha desenvolupat millor joc i ha obert les diferències, tot i que el Menorca ha continuat pressionant. Navarro ha estat un dels artífexs d’aquesta victòria i s’ha convertit en el màxim anotador del partit amb 23 punts. Amb aquesta victòria, els blaugranes es mantenen en tercera posició.