Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’ACB obre el 5è Congrés


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

28.03.2007 13:26

L’ACB obre el 5è Congrés

L’ACB engega aquest dijous el 5è Congrés a Alacant. Aquesta reunió entre els professionals de l’organització dels equips de bàsquet pretén avançar coneixements i visions futures per evolucionar des de tots els punts de vista possibles.


Les tres jornades en què s’ha dividit el congrés comptaran amb la participació i col·laboració de quatre professionals molt lligats al món del bàsquet en les seves diferents àrees. Es tracta de Salvador Alemany, Jaume Roures, Félix Plaza i Albert Roura, que parlaran, respectivament, de temes d’empresa i negoci, televisió, marc legal, fiscal i comunicació.

Els quatre temes de debat

L’estrena serà dijous a càrrec de Salvador Alemany, que va ser president de la secció de bàsquet blaugrana des del 1985 fins al 2003 i a hores d’ara és el conseller delegat d’Abertis S.A. Salvador Alemany centrarà el seu discurs en “Visió, misió, valors. La identitat necessària en cada club”. També dijous, Jaume Roures, president de MediaPro, parlarà sobre el marc actual de televisió i les noves perspectives al sector àudiovisual.

Divendres, els encarregats de les ponències seran Albert Roura, que debatrà sobre la comunicació estratègica, i Félix Plaza, que obrirà el tema legal i fiscal. Roura és director del curs de “Direcció Estratègica de la Comunicació” en l’escola de negocis ESADE i professor de l’Institut de Comunicació Institucional i Empresarial de la Universitat Complutense de Madrid i de l’Institut Nacional d’Administracions Públiques. Félix Plaza és advocat i soci de Garrigues Abogados y Asesores Tributarios.
L’ACB obre el 5è Congrés
Primer congrés fora de Catalunya
La reunió dels clubs de la lliga de bàsquet espanyola arriba a la cinquena edició. Les quatre anteriors s’havien celebrat a Catalunya. Els anys 1990 i 1993 va ser a Aiguablava, l’any 1997 a Castelledefels i l’any 2003 a Sitges.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 06-07

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana