Millora notable

05.03.2007 10:00

El Winterthur Barça ja és quart de l’ACB. Després de superar el Polaris World Múrcia, l’equip d’Ivanovic confirma la millora mostrada en els últims partits des que es va proclamar campió de Copa a Màlaga.

La reacció de l’equip en els últims dos mesos està basada en alguns canvis que han estat clau. En primer lloc, l’equip ha mostrat una gran intensitat defensiva, la qual cosa els ha situat com el segon millor conjunt en defensa de l’ACB i, en segon lloc, els jugadors interiors estan aconseguint assegurar el rebot defensiu.

Pel que fa a l’atac, els jugadors blaugrana es mostren més efectius en el llançament i amb un millor control de les possessions en atac, i una bona mostra és la reducció del nombre de pilotes perdudes per partit. Finalment, la confiança del grup és magnífica. Després d’aconseguir el títol de Copa del Rei a Màlaga, l’equip ha mostrat una millora notable en el seu joc. Tots els jugadors de la plantilla responen durant els minuts que són a pista, i jugadors importants com Lakovic, Navarro o Basile, estan aportant el que s’espera d’ells.

Una posició de privilegi

La derrota de l’Unicaja de Màlaga a la pista del TAU (85-56), juntament amb la victòria del Winterthur FC Barcelona al Palau davant del Polaris World Múrcia (86-72), va permetre als blaugranes arribar fins a la quarta posició de la classificació per primera vegada aquesta temporada. Aconseguir aquesta quarta posició és clau per a les possibilitats d’èxit de l’equip en la lliga ACB, ja que classificar-se entre els quatre primers permet afrontar el ‘play-off’ amb l’avantatge de camp en la primera ronda.

L’equip barcelonista comparteix aquesta posició privilegiada amb el DKV Joventut, ja que tots dos equips tenen el mateix balanç de victòries i derrotes (14-9), però el millor ‘basket-average’ dels blaugranes marca a hores d’ara la diferència entre els dos equips.
Trias, 150 partits ACB
El jugador gironí del Winterthur FC Barcelona va disputar el seu partit número 150 a la Lliga ACB contra el Múrcia. El pivot, que va aconseguir anotar quatre punts i capturar cinc rebots en 17 minuts de joc, va ajudar l’equip a aconseguir una altra victòria clau per a les aspiracions blaugranes en la competició de la regularitat.