El Barça CBS perd en un partit irregular

Bàsquet femení

05.10.2011 15:51

El primer desplaçament de la temporada va fer palès que el Barça CBS encara està en fase d’acoblament. Les blaugranes van combinar accions més que correctes amb minuts de desconnexió que, al final, van valer el partit.

CP ROSER, 67
FC BARCELONA CBS, 62

CP Roser (12+21+15+19):
Teixidor (8), Fernández (4), Villar (4), Miguel (4), López (0), Aladro (7) - cinc inicial- Aldea (5), Oña (13), Martínez (12), Méndez (0), Calafell (6), Miguel (4)

Barça CBS (11+18+19+14): Reixats (11), Meseguer (18), Puerta (2), Nebot. A (2) i Simón (2) -cinc inicial- Pascual (5), Nebot. N (0), Alsina (12), Raja (0), Martín (10), Martinez (-)
Primer partit com a visitant i primera derrota en un partit irregular, en què es van alternar minuts de control absolut amb minuts més fluixos.

L’arrencada va ser força bona, amb un joc complet en atac i defensa (11-22). Al segon quart, la dinàmica va ser la mateixa fins al minut sis (18-29). Aleshores el CP Roser va reaccionar i va reduir les distàncies amb un parcial d’11-4.

A la represa la igualtat es va mantenir durant els deu minuts i l'empat a 48 va deixar tot obert per als darrers 10 minuts on el Barça CBS no va anotar en set minuts i va encaixar un 9-0, que seria definitiu. A manca d'un minut el resultat era de 61-54. Les santfeliuenques van poder ajustar el resultat fins al 65-61, però va ser insuficient.

L'equip va donar la cara en tot moment, va dominar a estones però també va patir alt-i-baixos en el seu joc.