El líder supera el Barça (29-5)

Rugbi

23.10.2011 23:24

La visita a la pista del líder, l’Hernani, va acabar amb derrota dels blaugranes en un partit en què els bascos van funcionar molt bé mentre que als catalans no els va sortir res.

Tot i que el Barça i l’Hernani estaven empatats a victòries, el conjunt basc ocupava la primera posició de la Divisió d’Honor B després de dues jornades disputades. El líder va demostrar el seu potencial contra els d’Arturo Trenzano. En 20 minuts de partit els locals van aconseguir tres marques per deixar un 19-0 en el marcador.

Els blaugranes no es van encongir. El joc del Barça va començar a tenir continuïtat però una amonestació els va deixar amb un jugador menys, moment idoni perquè l’Hernani fes un altre assaig.

La segona part va començar amb la mateixa intensitat però el desgast físic es va començar a fer palès. Al minut 62 va arribar l’anotació blaugrana. Amb un atac constant dels catalans, l’Hernani va poder recuperar una pilota per posar el 29-5 final.

El pròxim partit del Barça –tercer amb nou punts- és l’Hercesa de Madrid –cinquè amb sis punts-. Serà diumenge, 30 d’octubre, a les 12.30 h, a la Teixonera.