El colofó a un matí brillant (25-6)

Rugbi

17.10.2011 10:43

Victòria en un partit ben plantejat pels blaugranes que van sumar a més el bonus. Els d’Arturo Trenzano van derrotar el Durango, cuer, en la segona jornada de la Divisió d’Honor B.

La bona temperatura en un matí de tardor va ser una bona posada en escena per a disputar la segona jornada de la Lliga. El Barça, que s’havia estrenat amb triomf contra L’Hospitalet, no va deixar passar l’oportunitat de guanyar a casa el Durango. Era l’estrena dels blaugranes com a locals.

Al minut 3 va arribar el primer assaig, després d’una jugada amb moltes fases. La pilota va anar de camp a camp i Matías Hereñu va anotar. Dos minuts més tard, els bascos van poder transformar un cop de càstig. 5-3 al marcador.

La situació va semblar atabalar-se ja que al minut 9 el Barça va veure una targeta groga per placatge perillós i els d’Arturo Trenzano van quedar-se amb un jugador menys durant 10 minuts.

Però el Barça tenia ganes d’agradar i d’agradar-se. I al minut 21, ja amb igualtat d’efectiu, va arribar un altre assaig, aconseguit per René Sueldo. El mateix jugador va posar al marcador el 12-3 instants després.

Andrés Martínez va transformar un cop de càstig (15-3) que deixava el partit gairebé fet. Tot i que el Durango va retallar la diferència (15-6), el Barça ja havia posat la directa. René Sueldo (minut 60) i Jules Coignard (minut 72) van marcar per deixar el 25-6 definitiu i bonus afegit.

El primer equip de rugbi jugarà la tercera jornada al camp de l’Hernani, que és líder, empatat amb el Barça i el Bera Bera amb 2-0.