Debut amb derbi i victòria (9-11)

Rugbi

10.10.2011 16:23

Al camp de L’Hospitalet, el Barça de rugbi va engegar la temporada. En un partit molt ajustat, al final, els blaugranes van sumar el primer triomf del curs.

La temporada a la Divisió d’Honor B havia començat la setmana passada. Però ja que la segona jornada era de descans, tant Barça com Hospitalet van convenir enfrontar-se ara.
El partit va començar amb domini territorial del Barça. Fruit d'aquesta bona disposició van arribar els primers tres punts al minut 8 amb un cop de càstig a 30 metres, transformat per Andrés Martinez.

L’RC Hospitalet va continuar treballar i, cinc minuts després, també amb un cop de càstig, va empatar el partit.

Els atacs blaugranes van augmentar, tot i que l’assaig es resistia. Andrés Martinez tornava a convertir un cop de càstig al minut 30, amb el qual va tornar a avançar els visitants. L’avantatge va durar fins que, un error culer, va servir en safata l’oportunitat d’empatar (cop de càstig). Amb el 6-6 s’arribava al descans.

A la segona part el joc del Barça no acabava de funcionar. Els canvis tàctics, al minut 55, van servir per reaccionar i anotar el primer assaig, obra de Matías Hereñu, en una transmissió molt rapida de pilota dels 3/4 del Barça.

Els blaugranes van intentar anotar un assaig mes i en una escapada de Ilija Djurdjevic es van quedar ben a prop de la línea de marca. L’Hospitalet va veure una bona oportunitat per escurçar diferències amb un altre cop (9-11).

Restaven 12 minuts de partit intents i amb patiment. Afortunadament, el 9-11 va ser el resultat definitiu.