Planten cara a les líders (56-53)

Bàsquet femení

31.10.2011 11:29

El Prat va decidir el triomf del seu costat al darrer minut. Els errors en el tir del Barça CBS van posar en safata el triomf a les locals, que van anotar el 56-53 final des de la línia del tir lliure.

CB PRAT, 56
FC BARCELONA CBS, 53

CB Prat (19+14+11+12):
Martinez, I (11), Dagà (3), Salom (2), Carmona (9), Bahrle (10), - cinc inicial - Puigcercós (3), Royo (3), Mena (-), Castellsegué (0), Rodríguez (5), Gallego (10).

Barça CBS (10+19+12+12): Reixats (7), Martin (4), Nebot. N (2), Raja (5) i Nebot. A (7) - cinc inicial- Alsina (3), Meseguer (7), Puerta (5), Simón (13) i Martinez (0).
La visita a la pista del líder de la Primera Divisió, el Prat, va acabar amb derrota però demostrant que el Barça CBS té potencial per plantar cara a les millors. El partit va ser molt ajustat i es va decidir al darrer minut.

El matx va arrencar amb les pratenques dominant (19-10) però va ser una excepció. Els altres tres períodes es van moure amb diferències mínimes i favorables a les blaugranes.

A partir d’una gran defensa, les blaugranes van anul•lar l’efectivitat del Prat, sobretot de les seves primeres espasses. Però la resta de les jugadores locals van tenir un rol més important.

Al descans el resultat era de 33-29 i al final del primer quart el partit es movia en la mateixa igualtat (44-41). Al darrer període, el Barça CBS va capgirar el resultat (44-45) i es va arribar al darrer minut amb empat a 53.

Però, aleshores, la falta d’encert de les santfeliuenques va permetre el Prat certificar el triomf. 5/10 en els tirs lliures per al Prat en el darrers dos minuts per cap llençat per les blaugranes.