El Barça va aconseguir un resultat positiu del desplaçament a Majadahonda. Els madrilenys, penúltims, van demostrar una millora sensible respecte al començament de la temporada.

FC BARCELONA, 5

Majadahonda (2+0+1):
Paz, Ignacio Vicente, González, López (1), Cumming, Vázquez (1), Bravo, Navarro, Carlos Vicente, Ansa, Senac, Pedraz, Monllor, Martínez-Barona, Meléndez, Zbroinski (1), Nieto.

FC Barcelona (2+1+2): Sol, Miguel, Nieto, Cobo, Meyerson, Urgelles, Boronat (2), Crivelli (1), Muñoz (2), Carretero, Tormo, Alastruey, Koivisto, Engstrom, Medrano, Gordo.

Gols: 1-0, López, min 6; 2-0, Zbroinski, min 7; 2-1, Crivelli, min 10; 2-2, Boronat, min 18; 2-3, Muñoz, min 27; 2-4, Muñoz, min 46; 3-4, Vázquez, min 50, i 3-5, Boronat, min 55

Àrbitres: Calvo Garnica.
El Barça va tornar a guanyar el Majadahonda. Ho va fer en la primera jornada de la segona volta de la Lliga Top 6. I els blaugranes van fer-ho després de remuntar un 2-0 inicial i deixar un empat a dos en acabar el primer terç.

Foto_5_Vxctor_Lucia_Sainz.JPGEls madrilenys, que només han guanyat un partit, van fer un partit molt seriós. Miguel Ángel López al 6:31 i Carlos Zbroinki al 6:51 –els dos aprofitant la superioritat numèrica a la pista – van marcar els dos primers gols. Per part del Barça, Michele Crivelli, al minut 10, i Oriol Boronat, quan faltaven dos minuts per acabar el període, van empatar.

I Pablo Muñoz va marcar el 2-3, l’únic gol que hi va haver en el segon període.

En el tercer, Muñoz, d'una assistència de Boronat i Alastruey, va posar un coixí clau per als blaugranes. Tot i el 3-4 marcat per Óscar Vázquez, el Barça va saber treballar per assegurar la victòria, i Oriol Boronat va marcar el 3-5 definitiu. Restaven menys de cinc minuts de partit i els de Danilo Didkovskyy van sumar la cinquena victòria en sis jornades.

El Barça, doncs, se situa líder, en espera que el Jaca jugui el partit d’aquesta jornada –que ha estat posposat per la seva participació a la Continental Cup.