El primer pas cap a l’ascens (24-76)

Bàsquet cadira de rodes

29.10.2011 21:20

El primer equip de bàsquet en cadira de rodes ha debutat en la temporada 2011/12 amb victòria, bones sensacions i amb un objectiu claríssim: ascendir a la Divisió d’Honor B.

Plantilla 2011/12 del Barça Regal Unes Sant Feliu (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

CEM L'HOSPITALET, 24
FC BARCELONA REGAL UNES SANT FELIU, 76

CEM Hospitalet (8+4+4+8):
Juan Carlos (6), Driss (4), Dani (8), Montse (2), Jordi Lorente (2).

FCB Regal Unes Sant Feliu (20+19+22+15): Oscar (6), Tedy (5), Parri (6), Ángel (12), Johny (4), Dani (14), Fasu (29).
El primer partit de la temporada ha estat contra el CEM Hospitalet. Tot i que el Barça Regal Unes Sant Feliu ha baixat de categoria –pels ajustos econòmics en les seccions no professionals blaugrana– i ha perdut alguns efectius, el nivell dels jugadors és força superior a la resta dels rivals. Si més no, així s’ha fet palès en la primera jornada. Els blaugranes han superat per 52 punts de diferències el CEM.

Ja en el primer quart, amb un gran treball defensiu, els blaugranes han aconseguit un avantatge còmode (3-12). L’únic problema el generaven els homes exteriors de l’Hospitalet, que continuaven llançant amb facilitat. Tot i això, els errors en el tir també servien per tancar el rebot defensiu i, amb ordre, buscar el tir a l’altra cistella, amb la qual cosa s'ha tancat el període amb un 8-20.

Les rotacions ja han començat en el segon quart i l’equip ha mantingut la mateixa tònica tant en defensa com en atac. Els blaugranes només han permès que el CEM anotés quatre punts per deixar un marcador de 12-39 al descans.

El partit ha evolucionat segons les directrius del Barça, i aquest no ha volgut cap mena de relaxació, encara que el rival feia estona que havia sucumbit. Així, doncs, la intensitat dels blaugranes no ha afluixat fins al final, tot i que el cansament pels minuts jugats i el resultat han permès una lleu davallada que ha deixat el resultat en 24-76.