Un partit gairebé sense errors (3-0)

Voleibol masculí

12.12.2010 12:39

La victòria contra el Tenerfie Sur va donar confiança els blaugranes. Per la feina i per com es va desenvolupar el partit, els de Toni Alemany van deixar sense arguments els insulars. El Barça es confirma en posicions de Copa.

A falta de dues jornades per acabar la primera volta, el primer equip de voleibol va sumar tres punts molt importants. El 3-0 davant del Tenerifer Sur va tornar la confiança a l’equip. I és que la derrota de la setmana passada a Sòria (més pel com es va produir que per perdre el partit en si) va generar algun dubte. Ara, després de nou jornades, els blaugranes són cinquens amb 15 punts, un menys que el quart classificat (el Palma Volley).

IMG_6478.JPGLa tasca del Barça va ser gairebé perfecta. Chemi Sugrañes es retrobava amb el seu exequip i tant ell com la resta de jugadors van començar el matx anant a totes. L’eficàcia dels locals va deixar aturat el Tenerife. Sense errors, els de Toni Alemany van tancar un primer set amb un 25-16 a favor. Gustavo Saucedo va sumar 21 punts (76% d’encert) i Àngel Galindo va mantenir la regularitat en la recepció, afegint un 61% d’encert en atac.

El Tenerife Sur no va saber redreçar el rumb. El segon parcial va acabar amb un 25-13.

Tot i que en el tercer set hi va haver més igualtat, els blaugranes van saber trobar les millors opcions per sentenciar el partit (25-21).

Atenció als mitjans

En acabar l'enfrontament, un grup de 200 nois i noies de l'escola alemanya, que van animar els blaugranes de valent durant el partit, van fer preguntes als jugadors, com si es tractés d'una roda de premsa, i aquestes van ser força diverses, relacionades amb la pràctica del voleibol i amb l’actualitat de l’equip.

Respecte al partit, Àngel Galindo va explicar que la victòria havia sigut important sobretot per recuperar l’equip del cop que havia rebut a Sòria i per situar-lo en una bona posició de cara a la Copa.

Toni Alemany va valorar molt positivament el treball de tot l’equip: “Hem fet un partit molt seriós. Hem tingut una setmana dura quant a concentració i el partit ha estat fruit d’aquest treball. Hem fet pocs errors i una feina molt bona”.