Los Pajaritos, inexpugnables (3-0)

Voleibol masculí

05.12.2010 10:58

El Numància es va fer fort a la seva pista i no va donar opcions al Barça, que va anar a remolc durant tot el partit. Gustavo Saucedo va intentar fer reaccionar els blaugranes, però els castellans van rematar la feina amb un clar 3-0.

El Ciudad Medio Ambiente de Sòria es va treure el regust de la derrota de la setmana passada fent un gran partit contra el Barça. Los Pajaritos, pista de joc de l’equip castellà, es manté invicte aquesta temporada.

Els de Toni Alemany van poder fer ben poca cosa per optar al triomf. En un primer set brillant dels locals, les rematades de Rocamora van obrir una escletxa de 8-3 insalvable. Malgrat que Gustavo Saucedo va prendre les regnes dels blaugranes, el parcial va acabar amb un 25-15.

En el segon set, el Barça va sortir més ficat en el partit. Les alternatives van ser constants, però els de Fernando Muñoz se’l van tornar a embutxacar. Amb una renda sòlida, el tercet set, també lluitat, va acabar de certificar el triomf del Numància.

El primer equip de voleibol queda en sisena posició amb 12 punts.