El Múrcia s'imposa un altre cop (3-0)

Voleibol femení

13.03.2011 11:20

El campió de la Copa Princesa va tornar a guanyar el subcampió. El Voley Múrcia es va fer molt fort a casa seva i va ser superior a les blaugranes, que en cap moment van poder trobar fissures en el joc local.

VOLEY MÚRCIA, 3
CVB FC BARCELONA, 0

Parcials:
25-18 / 25-21 / 25-21
Les noies de Jordi Català tornaven a competir després d’una jornada de descans i amb ganes de recuperar el seu millor joc en la segona volta de la Superlliga-2. Però el repte de visitar la pista del Voley Múrcia tampoc era per bufar i fer ampolles. Les murcianes, campiones de la Copa Princesa després d’imposar-se per 3-0 a les blaugranes, s’han consolidat en el segon lloc de la Lliga, per darrere del Nuchar Eurochamp Murillo (que amb la victòria contra el cuer, l’Emevé Laboratorios Nupel, va confirmar l’ascens a la màxima categoria femenina de voleibol).

El CVB FC Barcelona va arrencar el partit encoratjat, però de seguida les locals van imposar qualitat i joc. El primer set es va tancar amb un 25-18. Els dos següents, una mica més intensos, també es van decantar cap al bàndol local, tots dos per 25-21. Jessica González i Patricia Barrio van ser claus per al Voley Múrcia.

Les blaugranes es queden amb 31 punts en la quarta posició, superades pel Vall d’Hebron (34 punts) i amb l’Extremadura Arroyo en la cinquena posició amb 30.