Empat amb regust amarg (15-15)

Rugbi

12.12.2010 17:39

El Barça ha estat a punt d’aconseguir trencar la imbatibilitat del Getxo. Els blaugranes han sumat només dos punts, però, en empatar a 15 i el regust no és del tot positiu, perquè els bascos han posat el 15-15 en el darrer minut.

Fins aleshores el Barça ha dominat el marcador. Un cop de càstig en temps de descompte ha permès el Getxo empatar un partit que tenia perdut.

Els homes d’Arturo Trenzano han anat sense pressió a jugar al camp del líder. El Getxo, invicte després de vuit jornades, s’ha trobat amb un Barça descarat i que ha dominat el temps de joc.

Així, durant la primera part el resultat era de 3-7, amb una sensació molt encoratjadora. En el segon temps els blaugranes han continuat apostant fort, i el resultat s’ha enfilat fins al 6-15. Però el Getxo, a remolc, s’ha vist afavorit perquè el Barça no ha sabut rematar-ho i s’ha col·locat amb un 12-15.

Tot i que la diferència s’havia retallat, els blaugranes haurien sumat quatre punts en aquests moments. Però, aleshores, amb el partit ja a les acaballes, els homes d’Arturo Trenzano han comès un cop de càstig que el Getxo no ha desaprofitat i ha empatat a 15.

Cal destacar que el Getxo només ha pogut anotar amb cops de càstig. La notícia més dolenta ha estat la greu lesió d’Andoni Abellanal, jugador del Getxo, que s’ha trencat la tíbia i peroné.

D’altra banda, el Vigo, segon classificat, ha perdut amb l’Hernani. I l’Oviedo ha guanyat l’Uribealdea. Tot plegat deixa la classificació amb el Getxo com a líder (38), el Vigo segon (31), l’Oviedo tercer (30) i el Barça quart (29).