Triomf treballat (20-10)

Rugbi

05.12.2010 19:04

El primer equip de rugbi s’ha imposat a l’Hernani en un partit dur i molt lluitat. El conjunt basc no ha posat les coses fàcils als blaugranes, que continuen aspirant a l’ascens.

Començava la segona volta de la Divisió d’Honor B. El Barça ha rebut la visita de l’Hernani, cinquè classificat, un equip al qual ja van guanyar en la primera jornada per 11-17. El conjunt d’Arturo Trenzano s’ha avançat en el marcador del camp de La Teixonera gràcies al xut de falta de Rafa Staat en els primers minuts del matx. A partir d’aquest moment, els blaugranes sempre han dut la paella pel mànec.

L’Hernani no ha deixat de lluitar durant tot el matx. La duresa del rival ha obligat els blaugranes a no badar. I és que l’Hernani ha empatat a punt d’arribar al descans. Ara bé, ràpidament el Barça ha pogut xutar i ha posat el 13-10 amb què ha acabat la primera part.

En el segon temps, els d’Arturo Trenzano han continuat treballant. L’esforç ha valgut la pena, perquè Rafa Staat ha pogut fer un assaig. 20-10 i victòria final.

Opcions d’ascens

2010-12-05_FCB_RUGBY_-_HERNANI_CLUB_RUGBY_ELKARTEA_017.jpgEl triomf era important per no perdre distància amb els dos primers classificats a la Lliga. “El millor és que hem guanyat. No hem fet un joc gaire bo, però hi hem posat ganes i entusiasme. Hem jugat de manera molt controlada i amb molt ordre, però ens ha faltat qualitat”, ha resumit Trenzano.

Rafa Staat, que ha obert i ha tancat el marcador, afirma que l’equip no pot adormir-se: “En la situació en què ens trobem hem de guanyar-ho tot per arribar on volem. Cada partit hem de sortir a guanyar.”

El pròxim rival és el Getxo, el primer classificat amb 36 punts. La visita al camp basc serà una altra prova de foc per a un Barça que aspira a ser un dels afortunats que disputi la fase d’ascens. Els blaugranes es mantenen en tercera posició, a sis punts del Getxo i a tres del Vigo, el segon. Cal recordar que només els dos primers classificats del grup la juguen.