Victòria en temps de descompte (28-24)

Rugbi

21.11.2010 15:21

El primer equip de rugbi ha guanyat la Universidade de Vigo al darrer instant de partit. Ha estat un duel igualat entre el tercer classificat, el Barça, i el segon, el Vigo.

Victòria importantíssima per als homes d’Arturo Trenzano que han pogut superar un rival dur com el Vigo. La primera part ha estat dominada pel F.C Barcelona, tant en el camp com en el marcador, arribant a la mitja part amb un 13 a 5 a favor dels blaugranes. Un assaig i dos cops de càstig, transformats per un immens Rafa Staat, que s’ha convertit en la figura indiscutible del partit, han servit per obrir les diferències.

Una segona part molt renyida

La segona part ha estat molt disputada i els dos equips han fet un joc molt atractiu. El Vigo ha sortit molt motivat i ha complicat el partit als blaugranes. Amb tres d’assajos transformats el marcador s’ha situat amb un 21-24 al minut 60.

Però a les acaballes del matx, en els darrer sospir, el Barça ha aconseguit remuntar gràcies a un assaig de Maxime Barrois transformat per Staat. 28-24 i triomf dels catalans que es col•loquen a un punt del Vigo.

Retallant distàncies

L’entrenador blaugrana, Arturo Trenzano, s’ha mostrat satisfet amb el resultat: “Era un partit molt important. Hem fet un partit bastant seriós, amb algunes errades però hem tret el cor i així hem pogut guanyar”.

Els jugadors volen seguir lluitant per no deixar escapar punts. “Qualsevol partit en aquesta categoria és difícil i hem de continuar lluitant tots junts” ha afirmat Ricard Cayuela.