Derrota amb bonus (18-13)

Rugbi

17.10.2010 19:53

El primer equip de rugbi ha caigut a Oviedo, malgrat que ha pogut esgarrapar un punt de bonus, cosa que el permet sumar a la classificació. Els blaugranes no han fet un bon partit.

L’Oviedo Feve RT ha sentenciat el partit en poc més de 20 minuts. Amb un 15-3 favorable, el Barça ha intentat reaccionar i, fruit del treball, ha arribat un assaig transformat. Amb el 15-10 s’ha arribat al descans.

Però al segon temps la reacció no s’ha donat. Els asturians, líders de la Divisió d’Honor B després de tres jornades, han controlat bé les accions i el màxim que s’ha vist han estat dos cops de càstig, un per a cada equip, que ha deixat el resultat final en un 18-13.

Aquesta és la segona derrota dels d’Arturo Trenzano que han encadenat dos partits més fluixos del que estaven acostumats. Tot i així, la temporada no ha fet més que començar.

La pròxima cita és a la Teixonera contra el Durango. Els bascos sumen tres punts més que els blaugranes després de les tres jornades disputades. Així que una possible victòria del Barça combinada amb una derrota del Vigo, que juga contra l’Oviedo, donaria un gir a la classificació, apropant l’equip culer als llocs de promoció.
Altres resultats
Pel que fa als equips inferiors blaugranes, el sènior B va superar clarament el Castelldefels a la primera jornada de la 1a Catalana. D’altra banda els sub-20 van caure per 16-7 davant del Sitges, equip que és l’actual campió d’Espanya de la categoria.