Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El model Barça, referent també en el rugbi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Rugbi

17.02.2011 18:46

El model Barça, referent també en el rugbi

www.fcbarcelona.cat


L’equip de rugbi del Leicester Football Club, més conegut com els Leicester Tigers, van visitar les instal·lacions blaugrana amb l’objectiu de conèixer el model Barça i el programa de formació del planter en el sentit més ampli.


Els representants del Leicester Tigers van visitar el FC Barcelona (Foto: FCB)
Els representants del Leicester Tigers van visitar el FC Barcelona (Foto: FCB)

Interrelació a curt termini
La bona entesa entre els dos clubs ha donat origen a un possible programa de formació. Així, està previst que entrenadors i jugadors blaugrana puguin desplaçar-se a Leicester per aprendre de primera mà les tècniques de joc d’un dels equips capdavanters en l'àmbit europeu.

La filosofia Barça continua estenent-se i sent un punt d’interès en tots els àmbits. El model blaugrana està de moda. I ho és a tots els nivells. Així, un dels clubs capdavanters en l'àmbit europeu en rugbi ha volgut conèixer de primera mà com funciona el FC Barcelona. Alguns representants del Leicester Footbal Club, més conegut en la disciplina del rugbi com Leicester Tigers, van visitar les instal·lacions blaugrana i van interessar-se per la relació amb els esportistes més joves, el tracte en l’aprenentatge i en les relacions personals i esportives.

Amb totes les facilitats que van oferir el director esportiu del Futbol Formatiu, Guillermo Amor, i el coordinador d’aquesta àrea, Albert Puig, i amb el seguiment que va proporcionar la secció de rugbi, amb el director tècnic Paco Peña al capdavant, els responsables dels Tigers (un dels equips que més èxits en l'àmbit internacional han aconseguit, amb dues Copes d’Europa, vuit títols de campió d’Anglaterra i sis Copes d’Anglaterra) van prendre bona nota del treball a la Masia, un dels llocs d’obligada visita, perquè l’objectiu és organitzar una experiència similar a la que ells tenen, i que és l’Academy, on s’acullen jugadors a partir dels 16 anys.

Acompanyats també per responsables de la Federació Espanyola de rugbi, tots plegats es van traslladar a la Ciutat Esportiva per conèixer tot l’univers Barça pel que fa a treball i formació de jugadors.

La visita va ser molt ben valorada pels anglesos, que van quedar impressionats per tot el que és i envolta la marca FC Barcelona.

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana