Un altre pas de gegant (1-2)

Hoquei herba

12.12.2010 18:24

El primer equip d’hoquei herba s’ha imposat al Caldaria Barrocas a domicili. Els blaugranes han treballat amb constància en un dels camps més complicats de la Divisió d’Honor B.

Els de Roberto Collado mantenen un ritme fortíssim en la competició. La visita a Galícia per jugar contra el Caldaria Barrocas exigia concentració màxima i un bon joc. Ha estat un duel entre rivals directes i el Barça s’ha sabut fer el partit a mida.

normal_093.JPGFergus Dunn ha obert el marcador (0-1), però en cinc minuts els gallecs han empatat i han augmentat la pressió. Però el Barça no s’ha desconcentrat. Fruit del treball i de la capacitat d’abstracció, Guido Barreiros ha marcat de penal córner el gol del triomf final, amb un gran llançament que ha entrat per l’escaire de la porteria local.

El Barça suma ja 12 punts i continua en segona posició. La pròxima setmana hi ha un altre partidàs. El Júnior, líder amb 13 punts, visita Pau Negre.
Les noies perden contra el líder
El Tenis de Santander ha visitat Pau Negre i s’ha endut un triomf contra el Barça per 4-1. Tot i la derrota, les noies de Borja Campos han estat competitives. Les càntabres, un dels millors equips de la categoria, han començat molt fortes posant-se 3-0, però Rocío Jaúregui ha estat atrevida. Travessant el camp contrari a corre-cuita ha llançat i ha aconseguit el 3-1. El gol ha donat ales a les blaugranes, que han lluitat de tu a tu amb les líders. Cal recordar que el gruix de jugadores blaugrana és molt jove, i la majoria són juvenils. El Tenis ha tancat el marcador en el quart final de penal.

El partit ha servit perquè el Barça guanyi experiència.