Golejada blaugrana (4-0)

Hoquei herba masculí

28.11.2010 17:31

La visita de l’Egara 1935 a Pau Negre s’ha resolt amb triomf blaugrana per un resultat final de 4-0. Els de Roberto Collado han dominat durant tot el partit i escalen fins a la tercera posició.

Després de sis jornades de Lliga, l’equip masculí se situa en la tercera posició. El Barça ha començat el partit pressionant un Egara que no ha posat les coses gens fàcils. No ha estat fins l’equador del primer temps que el Barça ha trencat el marcador amb un gol de Nil Marí.

En la segona part, els blaugranes han dominat el partit i l’Egara s’ha vist clarament superat. En el minut 10 de la segona part s’ha produït un penal a favor del barça, que ha llançat Guido sense èxit.

En el minut 15 es produïa el segon gol del Barça obra de Christian Münz. En el minut 20 Guido ha marcat el tercer gol, el millor del partit després de sortejar quatre o cinc defenses, i, tot seguit, Matías Vila ha llançat el penal que deixava el partit tancat amb un contundent 4-0.

L’hoquei herba ha estat la primera secció no professional que ha gaudit del dia de les seccions. Entre la molta afició que s’ha acostat a donar suport als jugadors, hi havia un grup de nens i nenes de diferents internats de Barcelona. A partir d’avui, aquest nois i noies rebran classes d’hoquei sota el guiatge dels jugadors de l’equip blaugrana.

Collado: “El millor partit de l’any”

L’entrenador blaugrana s’ha mostrat molt satisfet amb el rendiment dels seus jugadors. “Ha estat el millor partit de l’any. Hem estat un equip i hem merescut la victòria”. Roberto Collado recorda que “tots els equips volen guanyar el Barça i això complica la vida”, però al seu cap només hi ha un objectiu. “Hem de pujar sí o sí”.
La fitxa del partit

FC BARCELONA, 4
EGARA 1935, 0

FC Barcelona:
Barreiros, Campos, Delàs, Dunn, Harris, Marí, Münz, Sagarra, Smith, Vila, Wälzholz, Falguera, González, Ribas, Thiltges, Cañas.

Egara 1935: Gali, Guilà, Broto, Freixa, Martí, Tapiolas, Tast, Gil, Bioxa, Torrent, Quera, Rat, Roig, Gula, Armengol, González.

Gols: 1-0, Nil Marí, min 9; 2-0, Münz, min 50; 3-0, Guido Barreiro min 60 i 4-0, Vila min 70.