Derrota per la mínima (1-0)

Hoquei herba

21.11.2010 10:55

En un partit molt equilibrat, el Pedralbes va poder sumar els dos punts gràcies a una acció aïllada però que va suposar l’únic gol de tot el matx.

El primer equip d’hoquei herba visitava el camp del Pedralbes. El duel entre veïns el va guanyar l’equip local. Tot i que en el primer temps hi va haver una igualtat màxima, els blaugranes van tenir molt lligat al rival. Amb el partit sota control, als de Roberto Collado els va mancar el gol. Al descans el marcador continuava oferint el 0-0 inicial.

Però a la represa el Pedralbes va ser el que es va avançar. L’intent de rèplica blaugrana va ser constant, amb el risc del contracop dels locals. Un xut al pal de Nil Marí i un penal-còrner llençat per Guido Barreiros que no va entrar per molt poc van ser dues de les moltes accions de perill blaugranes. Però el resultat d’1-0 va ser el vàlid al final del partit.
Les noies també perden (2-4)
En l’estrena del Barça femení a la Primera Divisió com a locals, les noies de Borja Campos van caure per 2-4 contra el Club de Campo, un equip molt més experimentat. Al descans el marcador oferia un 1-2 esperançador. I és que a la represa les blaugranes van anar a per totes. La capacitat de reacció del Barça va ser molt positiva i van poder marcar un altre gol. Les dues dianes van ser de Verónica Moreno i de Mariana Somoza. Al final, però, insuficient per guanyar a les madrilenyes.