Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Vols jugar a hoquei herba?


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei herba

15.04.2011 10:58

Vols jugar a hoquei herba?

www.fcbarcelona.cat


La secció d’hoquei herba blaugrana busca noves promeses. I tu pots ser una d’elles. No cal que sàpigues jugar-hi. El FC Barcelona te n'ensenyarà. Només cal que tinguis ganes de passar-t’ho bé.


Foto: Arxiu - FCB
Foto: Arxiu - FCB

Operació Àsia
La secció blaugrana també ha engegat una campanya especial per als esportistes més joves (entre 4 i 12 anys) amb famílies originàries d’Àsia. Com que l’hoquei herba és un esport popular per aquelles latituds, el reclam és més atractiu. El Barça vol aprofitar-ho perquè hi hagi més interacció entre els nois i noies i la secció d’hoquei herba, i també perquè serveixi de futur planter.

Des d’ara i fins a finals de temporada la secció d’hoquei herba del FC Barcelona obre les portes de l’Estadi de Pau Negre per a jugadors en potència. Tots els dissabtes a les 10 h els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys poden acostar-s’hi per formar-se en aquest esport. Només cal que portin ganes d’aprendre i roba esportiva. La resta del material i també els tècnics van a càrrec del FC Barcelona.

L’objectiu és comptar amb una base sòlida que pugui nodrir, en un futur pròxim, el primer equip blaugrana.

Entrenaments per a noies

Cal recordar que la secció d’hoquei herba és una de les que té categoria masculina i femenina. Així, també les nenes que estiguin interessades poden aprofitar els dimecres, a partir de les 18 h, per jugar a hoquei herba. El lloc és al mateix camp de Pau Negre. 

Trobareu més informació a l’adreça hoqueiherba@barcelona.cat.


Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana