Golejada contra el Majadahonda (11-2)

Hoquei gel

10.10.2010 16:29

La quarta jornada de Lliga va acabar amb un espectacle de gols blaugrana. Els de Ramón Barón van golejar el Majadahonda en un partit pràctic del Barça.

Però el partit no va començar bé. Els madrilenys van ser els primers que van marcar. En el minut tres de partit van obrir la llauna, amb una jugada conjunta entre Alan Gemmel i Óscar Vázquez.

DSC_0938.JPGDavant de la sorpresa inicial, els blaugranes hi van anar a totes. Tant que, en un marge de quatre minuts, van deixar un 3-1 indiscutible, amb què va acabar el primer terç. Juan Muñoz, Ramon Morer i Marc Ribas van encendre els motors d’una maquinària que es va enfilar fins a límits espectaculars.

Així, el segon quart va arrencar amb un inapel•lable 5-0. La rapidesa de les accions locals va deixar sense rèplica el Majadahonda, que només va poder marcar a les acaballes del terç, i aquesta va ser la segona i darrera diana de l’equip madrileny.

I per culminar el gran partit que es va veure a la Pista de Gel, tres gols més amb firma blaugrana. Danilo Didkovskyy, Adrián Sosa i Ramon Morer van certificar un triomf folgat i contundent que ratifica el bon moment del Barça.

FC BARCELONA, 11
MAJADAHONDA, 2

FC Barcelona (3+5+3):
Alcaine, Carretero, Miguel, Ruiz, Didkovskyy (2), Sosa (2), Muñoz (1), Ribas (1), Morer (3), Kulikov, Zapata, Decanivell, Meyerson, Hilario, Domínguez, Tormo, Boronat (2), Hedlund, Gordo

Majadahonda (1+1+0): Vicente Martínez, Martínez-Barona, Vicente, Martínez, López, García, Gemmel, Rosa, Cumming Prieto, Vázquez (2), Bravo, Salso, Navarro, García-Arias, Paulet, Ansa, Senac, Carbonell, Monillor

Gols: 0-1, Vázquez, min 3; 1-1, Muñoz, min 11; 2-1, Morer, min 15; 3-1, Ribas, min 15; 4-1, Morer, min 22; 5-1, Boronat, min 24; 6-1, Sosa, min 31; 7-1, Sosa, min 33; 7-2, Vázquez, min 36; 8-2, Didkovskyy, min 37; 9-2, Didkovskyy, min 42; 10-2, Boronat, min 48 i 11-2, Morer, min 52.

Àrbitre: Meyer.