A la final contra el Jaca (3 – 2)

Hoquei gel

27.02.2011 18:36

El Barça s’ha imposat al Puigcerdà en el tercer partit de les semifinals. Els blaugranes han aconseguit guanyar en els últims minuts un partit molt complicat i la setmana començaran la final contra el Jaca.

Ahir per la nit, els de Ramón Barón es van complicar l’accés a la final de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel perdent el segon partit de la semifinal contra el Puigcerdà.

Avui el partit ha estat semblant al del dia anterior però amb un resultat a favor pels blaugranes.

FCB-PUIGCERDx_5.JPGEl FC Barcelona ha anat a remolc del visitant tot el partit. En el primer temps s’ha avançat el Puigcerdà en uns minuts de desconcentració del Barça però Juan Muñoz ha pogut empatar abans de la finalització del període (1-1). Els ceretans han sortit molt forts, decidits a marcar el segon gol i ho han fet als sis minuts de la represa del joc quan el partit estava molt obert i disputat (1-2). L’equip blaugrana no ha pogut empatar fins al primer minut del tercer temps gràcies un altre cop a Juan Muñoz. El matx ha continuat obert fins que a falta de tres minuts per la seva conclusió. Ramon Morer ha marcat el definitiu gol de la victòria amb una assistència del capità Danilo Didkovski.

La final comença dissabte que ve

El FC Barcelona s’enfrontarà a la final amb l’Aramón CH Jaca que gaudirà del factor pista a favor ja que va acabar líder de la fase regular.

L’entrenador del FC Barcelona s’ha mostrat molt satisfet per l’accés a la final però ha reconegut els nervis previs al partit: “Era un partit molt difícil per a nosaltres perquè teníem força pressió. Després de totes les coses que ahir ens van sortir malament, la veritat és que teníem algun dubte”. Tot i això, Ramón Barón es mostra confiat de cara a guanyar la final contra el Jaca: “S’han mostrat molt forts durant tota la fase regular però nosaltres en l’últim partit contra ells els vam guanyar. Aquesta victòria ens dóna ales i ens auto convenç que som capaços de fer les coses bé i anirem a per totes”.

El primer partit de la fase final es jugarà el dia 5 de març a les 22.30h al Pabellón de Hielo de Jaca. El segon a la Pista de Gel de Barcelona el dia 12 i en el cas de necessitar un tercer es tornaria a jugar a Jaca el dia 19 de març.