Caldrà un tercer partit (3-4)

Hoquei gel

26.02.2011 23:55

El Puigcerdà ha aconseguit empatar la semifinal en el segon partit. Els blaugranes no han trobat les millors sensacions dins de la pista durant els 60 minuts. Diumenge, també a la Pista de Gel blaugrana, tercer i definitiu partit.

FC BARCELONA, 3
CG PUIGCERDÀ, 4

FC Barcelona (1+0+2):
Alcaine, Nieto, Ruiz, Trinidad, Didkovskyy, Sosa, Muñoz, Almendrote, Ribas, Morer, Kulikov, Zapata, De Canivell, Meyerson, Engstrom, Carretero, Tormo, Boronat, Gordo.

CG Puigcerdà (1+2+1): Moreno, Barnola, Cucurell, Ravetllat, Deu, Ordoñez, Piñar, Rodríguez, Resetka, Bosom, Ribot Tona, Hilario, Kotlarik, Muñoz, Pereiro, Brabo, Betinec.

Gols: 1-0, Sosa, min 6; 1-1 Pereiro, min 12; 1-2, Bosom, min 24; 1-3, Kotlarik, min 40; 2-3, Kulikov, min 50; 3-3, Sosa min 51 i 3-4, Brabo, min 59.

Àrbitre principal: Serrano.
El Barça torna a comptar amb el factor pista a favor per decidir l’accés a la final de la Lliga d’hoquei gel. Aquest diumenge, a partit de les 14.30 h, el Barça torna a saltar a la Pista de Gel amb l’objectiu de refer-se i aconseguir el 2-1 en la sèrie per jugar la final pel títol.

Els blaugranes no han pogut resoldre la semifinal com volien, per la via ràpida. I és que els de Ramón Barón no s’han trobat còmodes i no han pogut oferir la seva millor versió. Tot i això, el partit ha estat molt igualat. El Barça ha estat el primer a marcar, però a les acaballes del primer terç i sobretot en el segon, el Puigcerdà ha reaccionat. Els locals han tornat a revifar-se i de l’1-3 s’ha passat a un empat a tres, amb un joc més sòlid per part blaugrana. Quan faltava un minut i 20 segons, Juan Brabo, per al Puigcerdà, ha fet el gol del triomf, el de l’empat en la semifinal.

Tocats però convençuts de reaccionar

Tant el cos tècnic com els jugadors assumeixen que no han estat bé. “Havíem de guanyar i hem estat gran part del partit per davant, però la mala sort en el darrer minut ha suposat que perdéssim. Demà tenim un partit que hem de guanyar i prou”, assegura el capità, Danilo Didkovskyy, que reconeix que els nervis i els petits detalls han estat decisius: “Esperem poder tenir més sort i, si juguem una mica més ràpid, podem guanyar”.

Ramón Barón ha estat una mica més crític. “La veritat és que no hem tingut la nostra millor nit”, afirma l’entrenador blaugrana, i continua: “En el primer i segon temps hem estat estranys, no com altres vegades. Ja pot passar, però avui no era el dia. En el tercer període hem estat un pèl millor, hem corregit alguna cosa, però a darrera hora ens han marcat un gol que ens ha agafat badant. No hem tingut temps de recuperar-nos, però encara ens queda demà i esperem que les coses ens surtin millor ”.