Primer triomf de la temporada (38-37)

Bàsquet cadira de rodes

12.12.2010 16:56

Ha trigat set jornades, però el Barça-Unes ja ha obert el còmput de victòries. L’equip d’Osvaldo Misol va guanyar un rival directe en un partit esportivament tens.

El primer triomf de la temporada ja és al sac. El Barça-Unes deixa la darrera posició de la classificació i continua lluitant per aconseguir la permanència.

La setena jornada de Lliga va ser contra el Clínica Rincón Amivel, un equip que, fins ara, només havia guanyat un partit.

El partit va començar força bé per als blaugranes. Encoratjats pel públic i amb ganes de trencar amb la ratxa negativa, els d’Osvaldo Misol van aconseguir un parcial de 10-0 d’entrada. Els malaguenys van despertar minuts després i van deixar el primera quart amb 10-4.

En el segon període, el conjunt de bàsquet en cadira de rodes va millorar sensiblement el seu joc. Amb una millor defensa, els blaugranes van fer moure la pilota amb criteri, amb bones passades i cistelles fàcils. Amb onze punts de renda (24-13) semblava que el partit ja s’encaminava força bé, però el rival no es va deixar anar (24-18 al descans).

A la represa, la consigna de l’equip va ser corregir alguns errors fruit del nerviosisme, sobretot en atac. Però el resultat va ser a la inversa: un fatídic tercer període en què els malaguenys van trobar espais i van reaccionar contundentment. El parcial de 0-11 va fer aparèixer fantasmes al quadre blaugrana que es va veure amb cinc punts de desavantatge (26-31).

El neguit, però, va donar pas a la reacció. El partit es va igualar de nou afortunadament. El Barça va tornar a començar a treballar i es va arribar als darrers cinc minuts amb alternatives en el marcador, però els blaugranes van tornar a agafar un mínim avantatge. El Clínica Rincón va forçar la màquina per mirar de capgirar el resultat, però no va ser possible i el partit va acabar amb un ajustat 38-37.

Darrer partit de l’any

La pròxima jornada serà la darrera del 2010. La vuitena jornada de Lliga serà a Badajoz, a la pista del Mideba Extremadura, setè classificat abans de començar la setena jornada.
Partit de la Marató a Cervera
El Barça-Unes va ser l’equip local a Cervera. I és que amb motiu del Torneig de Seyart –amb presència blaugrana com cada any–, el Barça va aprofitar també per participar en una de les accions de la Marató de TV3. I aquest partit contra els andalusos en va ser una d'aquestes.

El públic no hi va fallar. Més de 500 persones s’ho van passar d’allò més bé amb el partit.