La falta d’encert, clau en la derrota (44-57)

Bàsquet cadira de rodes

31.10.2010 15:20

Tot i que la defensa blaugrana està funcionant, als blaugranes els costa tenir l’encert necessari en atac. Així, en el partit contra un equip del mateix nivell com és el CID Casa Murcia Getafe, el Barça-Unes va pagar car els errors ofensius.

Tercera derrota en tres partits per al FC Barcelona-Unes Sant Feliu. Els blaugranes estan pagant car la falta d’encert en atac. I és que malgrat que executen una defensa molt bona, calen els punts per guanyar.

L’inici del partit va ser bo per a l’equip blaugrana. Una bona defensa va impedir que els jugadors alts del CID entressin a l’atac, cosa que forçava els seus tirs exteriors. En atac, el Barça trobava els punts amb relativa facilitat. En el minut 5, el marcador reflectia un 9-8. Però a partir d’aleshores, els d’Osvalo de Misol van flaquejar.

Amb un 12-8 de final de primer període, el segon va començar amb un Barça-Unes massa fred, cosa que va servir perquè l’equip rival agafés un avantatge còmode de deu punts. La situació no va millorar en tot el quart. Tot i això, la bona defensa local va permetre que aquest avantatge no anés a més.

Després del descans, Misol va intentar que els seus jugadors estiguessin més còmodes per encistellar. Però el dèficit en el tir continuava sent un llast (29-49). L’objectiu va ser seguir amb la bona línia defensiva que els blaugranes havien desenvolupat durant tot el partit. Un parcial de 8-0 amb una pressió asfixiant va fer reaccionar immediatament els madrilenys, que van posar tota l’artilleria sobre la pista. Això i els errors que continuaven tant en la selecció de tir com en l’execució va fer tancar el partit amb un 44-57.

La pròxima cita dels blaugranes és a Vigo, contra un equip que tampoc ha guanyat cap partit fins ara.

El Barça encara no s'ha estrenat en la Lliga (Foto: cidgetafe.wordpress.com)