Victòria ajustada (50-54)

Bàsquet cadira de rodes

11.10.2010 14:48

El Barça-Unes Sant Feliu va superar el CAI Saragossa a domicili. Va ser per quatre punts, però va ser un triomf que referma que la feina és la correcta.

El Torneig que cada any organitza el CAI Saragossa se’l va adjudicar el FC Barcelona-Unes. El conjunt blaugrana, que no va comptar amb Enric Sanz, va fer un partit seriós contra els amfitrions, fet que va donar la victòria al conjunt visitant per 50-54, un resultat ajustat, però que cal valorar quan només queda una setmana perquè comenci la temporada oficial.

Amb una sortida forta (parcial d’1-8), els d’Osvaldo Misol van començar a jugar amb tranquil·litat, amb bones passades i trobant bones posicions de tir. Però els locals van voler tallar aquesta dinàmica. Després d’un minut de temps mort, la reacció del CAI va ser immediata i el resultat al final del període va ser de 13-9.

El Barça-Unes no va poder despertar fins ben entrat el segon quart. Amb canvis defensius, va intentar aturar l’embranzida dels aragonesos.

Però la reacció definitiva va arribar a la represa. Amb més pressió en defensa, els blaugranes van començar a retallar les diferències de mica en mica, i es va arribar al 40-35 a favor del CAI, ja amb altres sensacions sobre la pista.

En els darrers 10 minuts es va veure un partit més viu, amb més ritme en atac i encara un punt més de pressió defensiva. El CAI es va posar nerviós i la remuntada visitant va començar a ser una realitat. Quan faltava un minut i mig per al final, es va capgirar el marcador, que va acabar amb el 50-54.