Bon partit per acomiadar la temporada a casa (59-66)

Bàsquet cadira de rodes

25.05.2011 14:30

La penúltima jornada de Lliga va oferir un bon espectacle al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Tot i la derrota del Barça-Unes, els blaugranes van plantar cara a un os com és l’ONCE Andalusia.

LA FITXA DEL PALAU
FC BARCELONA-UNES SANT FELIU, 59
ONCE ANDALUSIA, 66

FC Barcelona-Unes Sant Feliu:
Tiján (2), Schröeder (23), Hernández (7), Díaz (6), Sanz (8) –cinc inicial– Sacristán (2), Ruiz (7), Carrillo (4).

ONCE Andalusia: Mantas (2), Essahiri (2), Zarzuela (24), Vargas (27), Benítez (4) –cinc inicial– Conce (2), Sánchez (7), Almudena Montiel (-), Vicky Pérez (-).

Àrbitres: Pérez i Sánchez-Mayoral.
Amb la permanència més que garantida, el primer equip de bàsquet en cadira de rodes està demostrant el bo i millor del seu joc contra els grans equips de la Lliga. El Barça-Unes va jugar de tu a tu contra l’ONCE Andalusia, un equip que també està passant per problemes econòmics però que continua tenint una plantilla de primer nivell.

El partit va arrencar amb màxima igualtat. La defensa sobre primeres espases com Vargas i Zarzuela va ser clau. El gran dèficit dels locals va ser l’encert en el tir exterior.

Aquesta dinàmica es va mantenir fins al descans. Però el tercer quart va ser un punt d’inflexió a favor dels sevillans. La defensa blaugrana va afluixar i aleshores l’ONCE Andalusia va aprofitar-ho amb atacs ràpids.

Afortunadament, en els darrers 10 minuts va començar la remuntada. Treballant a poc a poc, les diferències es van escurçar, malgrat que el conjunt visitant va aprofitar els seus percentatges per controlar el resultat sempre favorable. Al final 59-66, amb què es va tancar un bon partit, el darrer a casa.

La pròxima jornada, i última de la temporada, desplaçarà el Barça-Unes cap a Toledo per jugar contra el Fuhnpain Peraleda.