Gran partit contra el Fundosa ONCE (60-57)

Bàsquet cadira de rodes

15.05.2011 12:13

El FC Barcelona Unes va fer el millor partit de la temporada tot i la derrota al final del partit. El bàsquet en cadira de rodes jugava a la pista del segon classificat, el Fundosa ONCE.

Després de tres setmanes de descans, el Barça jugava contra un dels millors equips d’Europa i de la Divisió d’Honor. Durant aquest període de descans, els blaugranes havien estat millorant i fent treball específic pensant en la temporada que ve. El Fundosa ONCE havia d’assegurar-se la segona posició i el FC Barcelona-Unes, que no s’hi jugava res ja que té la permanència garantida, va fer uns dels millors partits de la temporada.

En el primer quart semblava que el Fundosa guanyaria amb facilitat, però el Barça va millorar molt en defensa, jugant molt seriosament. En el segon període, els jugadors blaugrana van continuar fent el seu joc. Tancant les línies dels tiradors madrilenys i amb possessions llargues en atac, el treball blaugrana va ser de qualitat.

Però va ser en el tercer quart quan el Barça-Unes va demostrar tot el seu potencial. La defensa pressionava molt i l’atac va ser fluït. D’aquesta manera, els visitants es van col•locar 12 punts a dalt en el marcador.

En l’últim període es va seguir treballant, però els homes importants del Fundosa ONCE van aparèixer, i el resultat es va ajustar. El partit es va obrir molt fins que un triple dels madrilenys els va donar el triomf final per 60-57.

El Barça-Unes pren nota de les bones sensacions obtingudes a la pista d’un dels equips grans i es prepara per rebre l’ONCE Andalusia la pròxima setmana en la penúltima jornada de la temporada.