El Mideba domina el Barça-Unes (40-78)

Bàsquet cadira de rodes

17.04.2011 11:37

En partit avançat de la 19a jornada, els blaugranes van caure contra el Mideba Extremadura. El Barça-Unes, que consolida la permanència, no va poder contra un rival que va anar a totes.

El Barça-Unes ha disputat un petit partit d'exhibició al descans del Regal Barça-Blancos de Rueda Valladolid (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

FC BARCELONA-UNES SANT FELIU, 40
MIDEBA EXTREMADURA, 78

FC Barcelona-Unes (13+6+17+4):
Robbins (18), Sacristán (-), Gómez (8), Romero (-), Sanz (8), Hernández (2), Calvin (-), Carrillo (-), Nuñez (-), Shröeder (10), Díaz (6), Parrilla (1), Tiján (-), Ruiz (4), Díaz (4).

Mideba Extremadura (14+18+26+20): Blancas (5), Muñoz (10), Horie (4), Cano (39), Angulo (2), Eusebio (8), Conejo (2), Lourenço (8).

L’ex del Barça José Cano va ser el gran líder de l’equip extremeny al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu. Curiosament, Cano va tenir un incident abans de començar el partit, i és que la seva cadira es va trencar. A corre-cuita, però, la van poder arreglar perquè el jugador pogués participar. De fet, la seva actuació va ser decisiva, ja que va fer 39 punts.

El partit va començar molt igualat. Entre tots dos equips només hi havia una victòria de diferència. El Mideba, que va demanar avançar el partit de la 19a jornada perquè ha de disputar la fase final de l’Eurocopa Willi Brinkmann, va arribar a Barcelona amb una plantilla reduïda però amb jugadors de talent que, a més, van tenir el dia.

Després del 13-14 del primer quart, en el segon els blaugranes es van col·lapsar. El parcial de 6-18 va ser significatiu, i aquesta diferència ja no va poder ser reduïda per un Barça-Unes superat pel joc d’atac visitant. Precisament, la defensa és una de les grans cartes locals, però aquesta vegada no va poder aturar les embranzides extremenyes.

Malgrat que va reconduir tímidament el joc en el tercer període (17-26), el Mideba ja havia encarrilat la victòria i el darrer quart va ser testimonial per a un Barça-Unes que va haver de cedir a l’evidència (4-20).

L’equip de bàsquet en cadira de rodes acumula ara un balanç de 6-13.