Victòria per apropar la salvació (51-53)

Bàsquet cadira de rodes

10.04.2011 12:50

El Barça-Unes va guanyar un partit que gairebé assegura matemàticament la salvació. Es va necessitar una pròrroga per aconseguir la victòria contra la Clínica Rincón Amivel, que deixa a tocar l’objectiu de la temporada.

Del partit contra un rival directe, el Barça-Unes havia d’endur-se la victòria cap a casa i l’equip de bàsquet en cadira de rodes no va fallar. Durant el primer quart l’equip va sortir molt endollat, amb una gran defensa, però tot el contrari passava en atac. Els blaugranes volien definir massa ràpid i no estaven afortunats en el tir (10-12).

Durant el segon temps els blaugranes van jugar més en equip i van tenir la tranquil•litat en atac que necessitaven. Però tot al contrari passava a la banda local. Els malaguenys no podien penetrar la defensa plantejada pel Barça. D’aquesta manera, el quadre visitant va poder obrir una escletxa d’onze punts en el marcador abans d’anar al descans (14-25).

Davallada i remuntada

Tot i la diferència acumulada gràcies al treball en equip, el fatídic tercer quart va arribar. El Barça Unes Sant Feliu ja porta tota la temporada notant una davallada en el seu joc durant el tercer temps i aquest partit no va ser una excepció. Els blaugranes feien la sensació de voler acabar el partit massa ràpid i això els va passar factura (30-33).

El quart temps va continuar de la mateixa manera i l’afició local s’animava gradualment. Va ser a la meitat del quart quan el Clínica Rincón Amivel va capgirar el marcador per primera vegada i va arribar a tenir una diferència de cinc punts. Però el Barça va poder remuntar a temps per forçar la pròrroga que els donaria la victòria. L’equip havia de canviar l’actitud en defensa i aquesta va ser la clau per acabar el partit amb un 51-53.

La salvació a un pas

Amb aquesta triomf els blaugranes deixen a dues victòries els seus rivals directes. Quan només resten quatre partits per arribar al final de la competició, el Bilbao i el Màlaga n’haurien de guanyar tres d’aquests quatre i el Barça-Unes Sant Feliu els hauria de perdre tots per no continuar a la categoria.