Massa facilitats contra un dels millors (105 – 38)

El Barça-Unes es va rendir a la superioritat d’un dels líders de la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes. El Fundación Grupo Norte va marcar el terreny des del començament fins al darrer segon.

Fundación Grupo Norte (24+30+27+24):
Zavala (19), Francis (-), Sánchez (-), Sáez (2), Zarzuela (17), Álvarez (9), Knowles (34), Soria (0), Highcock (22), Robles (2).

FC Barcelona-Unes Sant Feliu (12+6+12+8): Núñez (-), Carrillo (4), Hernández (2), Romero (0), Sacristán (0), Robbins (14), Sanz (6), Schröder (0), Díaz (4), Ruiz (8).

Àrbitres: Antón i Vega.

La il•lusió de fer un bon partit i de donar la sorpresa es va esvair amb un parcial de 6-0 del Fundación Grupo Norte. Dos triples de Tristan Knowles (34 punts al final) van ser la punta d’un iceberg molt punxegut.

A més de ser un gran equip, els castellans van tenir un partit molt inspirat i amb molt d’encert. El primer quart va acabar amb un 24-12, resultat que va desmoralitzar el Barça. Va ser durant el segon quart quan els blaugranes van acabar d’enfonsar-se amb un joc massa anàrquic i que va deixar via lliure a la inspiració del rival. El FC Barcelona va marxar a la mitja part amb un marcador de 54–18.

A la represa, els blaugranes van jugar més en equip, però les coses no acabaven de sortir (81-30). L’últim quart no va ser diferent. Parcial de 24 a 8 per a un dolorós 105-38 definitiu.

El Barça-Unes ha de digerir la derrota i veure en quina cosa es va fallar perquè s’ha d’afrontar el següent partit amb totes les garanties. La setmana que ve els blaugranes descansaran perquè hi ha la Copa del Rei i l’equip culer no hi participa. La pròxima cita serà contra el Lagun Aro de Bilbao a Sant Feliu, un rival directe i contra el qual seria clau guanyar.