Derrota en una mala segona part (40-59)

Bàsquet cadira de rodes

06.03.2011 11:33

El Barça-Unes ha perdut en la quinzena jornada de la Divisió d’Honor contra l’Aldasa Amfiv. Els blaugranes només han anotat 12 punts en la segona part i això ha permés l’equip visitant allunyar-se en el marcador.

FC BARCELONA-UNES SANT FELIU, 40
ALDASA AMFIV, 59

FC Barcelona-Unes (15+13+6+6):
Robbins (9), Schröeder (8), Hernández (4), Sanz (8), Díaz (-) –cinc inicial– Ruiz (2), Carrillo (4), Gómez (2), Núñez (3).

Aldasa Amfiv (17+12+15+15):
Alejos (12), Costas (20), Mouriz (10), Envó (6), Rodarte (2) –cinc inicial– Russel (9), Pombo (-), Comesaña (-), Alonso (-).

Els d’ Osvaldo Misol han dominat el marcador fins al descans, en un partit que es preveia complicat, perquè l’ Aldasa Amfiv arribava a Sant Feliu com a setè de la classificació.

Tot i que els visitants han començat molt contundents, el Barça-Unes ha aconseguit remuntar el partit gràcies a l’encert en els tirs exteriors sobretot de Robbins i Schröeder. Durant el segon quart, els blaugranes han continuat controlant el rival, tot i que al descans anaven per darrere en el marcador, però d'un sol punt (28-29).

L’equip blaugrana ha fet una baixada en el seu joc al tercer període i només han anotat sis punts (34-44). Aquest mal quart ha facilitat que els de César Iglesias s’allunyessin en el marcador i, finalment, els d’Osvaldo Misol no han pogut solucionar els seus problemes d’eficàcia en el tir i han acabat perdent per gairebé 20 punts de diferència (40-59).

Després de la derrota de la setmana passada contra el CID Casa Múrcia Getafe, el Barça s’havia proposat guanyar aquest partit a casa per situar-se a la part mitjana de la classificació. Ara els blaugranes tenen fins al cap de setmana del dia 20 per solucionar els errors d’aquest partit. Després de la jornada de descans, el FC Barcelona-Unes jugarà a Valladolid contra el líder de la Lliga, el Fundación Grupo Norte.