Massa diferència pel treball realitzat (68-51)

Bàsquet cadira de rodes

23.01.2011 16:16

El Barça-Unes va perdre a Sevilla contra l’ONCE Andalusia. El partit va ser molt ajustat i només al final els locals van obrir escletxa gràcies a l’actuació de dos veterans com De Paz i Zarzuela, que van sumar 41 dels 68 punts del seu equip.

La desena jornada de la Divisió d’Honor s’afrontava amb optimisme després del bon partit contra el Fundosa ONCE. Així, el desplaçament a la pista d’un altre dels primers classificats era un altre repte encoratjador. El Barça-Unes va començar implantant una forta defensa sobre un dels puntals del joc sevillà, Vargas. El resultat va ser l’esperat, però els locals van aprofitar l’experiència d’altres grans jugadors, com ara De Paz, per reaccionar. Així, el primer quart va acabar amb un resultat de 14-10.

En el segon període, el desenvolupament del joc va ser semblant. Les diferències eren mínimes. Però la precipitació en atac va dirigir el partit cap a un 34-24 al descans.

La reacció va arribar després del descans. Els blaugranes van sortir molt forts, amb més defensa i més encert en el tir exterior. Tot plegat, va posar un 43-41 quan quedaven 20 segons per a la conclusió del tercer quart.

L’ONCE va haver de forçar la màquina per no haver de patir més del compte. De Paz, Zarzuela i Vargas van agafar les regnes del partit. Els darrers quatre minuts van ser molt intensos. Els locals van aprofitar els errors dels blaugranes per augmentar l’avantatge, cosa que els va fer acabar amb 17 punts de diferència a favor (68-51).

El blaugrana Enric Sanz, amb 28 punts, va ser el màxim encistellador del partit.

La pròxima setmana hi ha descans perquè hi ha concentració de la selecció espanyola.