Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dos triomfs més a Pamplona (2-7 /6-10)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Beisbol

29.05.2011 18:13

Dos triomfs més a Pamplona (2-7 /6-10)

www.fcbarcelona.cat


El primer equip de beisbol ha superat el Pamplona a domicili en dos bons partits. Aquests resultats mantenen els d’Aldo Tarife al capdamunt de la classificació després de 12 jornades.


Foto: Arxiu - FCB
Foto: Arxiu - FCB

LES FITXES DELS PARTITS
PAMPLONA, 2
FC BARCELONA, 7

Pamplona:
0 0 0 0 0 0 0 1 1
FC Barcelona: 3 0 0 0 2 1 0 0 1

PAMPLONA, 6
FC BARCELONA, 10

Pamplona:
0 0 0 0 0 3 1 2 0
FC Barcelona: 3 0 0 1 0 0 0 4 2
La temporada està sent seriosa i el FC Barcelona està demostrant un joc consistent. Així s’ha fet palesa contra el Pamplona. Els blaugranes han arrencat forts en el primer partit, amb tres corregudes en la primera i dues en la cinquena, que han marcat el camí del triomf final. Els navarresos només han pogut anotar en la vuitena entrada i en la novena, per deixar un resultat final de 2-7.

El segon partit ha estat més igualat, si més no, fins a la setena. Els d’Aldo Tarife han començat també marcant el terreny i posant un 0-3 en la primera. Però l’avantatge blaugrana s’ha equilibrat amb tres corregudes del Pamplona en la sisena i una més en la setena. Sense posar-se nerviosos, els blaugranes han sentenciat el partit amb quatre corregudes en la vuitena. Al final 6-10.

El Barça continua líder amb 22 victòries i dues derrotes i manté la diferència de tres triomfs d’avantatge respecte del segon classificat, el Sant Boi.

L’infantil, quart a Astúries

L’equip infantil blaugrana ha acabat en quarta posició al campionat d’Espanya de la categoria celebrat a Astúries. El Barça ha acabat per darrere del Viladecans (3r), l'Irabia (2n) i el Marlins de Tenerife (1r). La final de consolació l’ha guanyada el Viladecans per 3-8.

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana