Jacqueline Martín guanya al Masnou

Atletisme

29.12.2010 15:31

L’atleta blaugrana Jacqueline Martín va ser la primera a la Sant Silvestre del Masnou. Martín va recórrer els cinc quilòmetres en 16 minuts i 10 segons.

En categoria femenina, la blaugrana Jacqueline Martín no va tenir rival. La corredora del FC Barcelona va córrer els cinc quilòmetres de recorregut de la Sant Silvestre del Masnou en poc més de 16 minuts (16:10), avantatjant la segona classificada, la letona Jelena Abele en 21 segons (16:31). En tercer lloc va quedar la corredora de l’Agrupació Atlètica Catalunya Hasna Bahom.

Del mateix equip que Bahom és Driss Lakhouaja, el guanyador de la cursa masculina (14:24).
Les darreres Sant Silvestres
Tot i que ja s’han fet moltes curses de final d’any, la gran clàssica és la Sant Silvestre vallecana, que tindrà lloc el 31 de desembre al barri de Vallecas de Madrid, i que arriba ja a la 46a edició. La carrera comença a les 17.30 h de la tarda. D'altra banda, a Barcelona també se celebra una darrera cursa de Sant Silvestre. És la Cursa dels Nassos, que també començarà a les 17.30 h.