Classificats per a la final del Campionat d’Espanya de Cubs

Atletisme

11.10.2010 16:01

Classificats per a la final del Campionat d’Espanya de Clubs

Tant en categoria masculina com en femenina, el FC Barcelona va acabar en primera posició a la fase prèvia del Campionat d’Espanya Júnior de Clubs. Els atletes blaugrana competiran a la final.

Mataró va acollir la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Clubs d’atletisme júnior. En categoria masculina i en femenina els atletes del FC Barcelona van acabar en primera posició.

En homes, després de 20 proves disputades, els blaugranes van acumular 13.862 punts, sense que restés cap marca . La xifra és molt superior a l’AA Catalunya, que va ser el segon club classificat (12.324), i, en tercera posició, amb 12.919, va quedar l’ISS L’Hospitalet.

Fes clic aquí per accedir a tots els resultats de les proves.

Pel que fa a les noies, les blaugranes van acumular 14.245 punts en 20 proves, però els van restar 438 punts de la pitjor marca. Així, la xifra final va ser de 13.807 punts, que va col·locar el Barça en primera posició. L’AA Catalunya (13.612) i l’ISS L’Hospitalet (11.434) van ser els clubs que van quedar en segona i tercera posició respectivament.