Ángel David Rodriguez, a la final del 4x100

Atletisme

31.07.2010 21:43

El blaugrana Ángel David Rodriguez s’ha classificat aquest dissabte per disputar la final dels relleus 4x100. En aquesta mateixa prova també s’ha classificat l’equip femení, en què Plàcida Martínez ha estat suplent.

L’equip masculí espanyol ha quedat quart de la seva sèrie amb un temps de 39.30 que li ha valgut entrar a la final. Les desqualificacions de l’equip rus i eslovac l'han ajudat a entrar entre els millors.

El relleu femení, en què l’atleta blaugrana Plàcida Martínez ha estat suplent, també s’ha classificat amb un temps de 43.88 que li ha valgut el setè millor registre.

Orozco, fora de competició

L’equip masculí de 4x400 no ha tingut tanta sort i ha quedat eliminat a semifinals. Marc Orozco i els seus companys han aconseguit un temps de 3:07.38, resultat que no els permet entrar en el selecte grup de finalistes. El blaugrana ha fet el primer relleu de l’equip estatal.

Aguilar, setena

El seu objectiu era acabar entre les vuit millors i el cert és que ho ha complert sobradament. Alessandra Aguilar ha acabat la marató en setena posició, amb un temps de 2:35.04. Després de ser vint-i-cinquena al Mundial de Berlín, la fondista blaugrana ha millorat les seves prestacions, si bé la seva marca personal és de 2:29.01.

La lituana Zivile Balciunaite ha donat la sorpresa en proclamar-se campiona d’Europa en una prova molt dura a causa de la calor. El seu registre ha sigut de 2:31.14. La plata ha estat per la russa Nailya Yulamanova (2:32.15) i el bronze per a la italiana Anna Incerti (2:32.48).
Ángel David Rodríguez, al Camp Nou. Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Sergio Sánchez es retira

Les esperances dipositades en Sergio Sánchez a la final dels 5.000 metres no es van poder complir i l'atleta lleonès del FC Barcelona va acabar la prova abans d'hora. A dues voltes del final, va abandonar la cursa. "No tenia bones sensacions, em notava molt carregat. Al pas dels 1.200 ja he vist que la cursa se'm feia llarga, que no podia més. Estava saturat, no cal buscar més excuses", va sincerar-se el fondista blaugrana. El britànic Mo Farah es va endur l'or, l'espanyol Jesús España la medalla de plata i l'atleta d'Azerbadjan Hayle Ibrahimov, el bronze.